Gogi dečko kupio penthouse u Zürichu!

Izvor slike: Luka Šarac

U životu folkerice Goge Sekulić trenutno ponovno “cvjetaju ruže”. Prije nekoliko mjeseci ona je uplovila u emotivnu vezu s mladim sportašem Urošem Domanovićem, a vrlo brzo s njim počela i zajednički život na relaciji BeogradZürich. Da je pjevačica zaljubljena i da je sigurna uz Uroša u prilog ide činjenica da je on nedavno kupio stan u centru Züricha.

– Goga je uveliko živela sa Urošem kada je boravila u Švajcarskoj, ali nije ni slutila da joj on sprema iznenađenje i da uveliko traži stan na boljoj lokaciji. Bila je potpuno šokirana kada ju je odveo u penthaus u luksuznom delu Ciriha i dao joj ključeve u ruke. Iako je teško dovesti Gogu do toga da zanemi, to se upravo desilo jer zaista nije očekivala takav prednovogodišnji poklon – rekao je izvor blizak Gogi za dnevne novine ‘Alo!’.

– Uroš i Goga su se vrlo brzo preselili u stan i sada uživaju u opremanju. Goga ne skida osmeh sa lica, a Uroš otvoreno priča da je konačno našao ženu svog života. To što je 15 godina mlađi od nje apsolutno im ne predstavlja problem jer su se našli na svim frontovima i podrška su jedno drugom u karijerama, iako je on sportista, a ona pevačica – dodaj izvor.

Goga je uz osmijeh potvrdila saznanja spomenutih dnevnih novina, rekavši:

– Da, preselila sam se kod njega u novi stan. Sada ga sređujemo i zajedno uživamo u tome. Sve ostalo puštamo da ide spontano. Krajem januara idem sa njim u Lisabon. Idem da navijam i uvek idem sa njim kada mi to obaveze dozvoljavaju, kao što i on mene prati kada se ukaže prilika.

Pjevačica će tako od sada u Beograd dolaziti samo kada bude morala snimati nove pjesme, spotove ili emisije, a ostatak vremena provoditi će u Švicarskoj, odakle će odlaziti na nastupe diljem Europe. Ako je suditi po ovim krupnim koracima kojim Goga korača kroz život, ne bi nas začudilo da folkerica uskoro ponovno obuče vjenčanicu i izrekne sudbonosno “da”.