SVI BI TAKVU KUMU: Slavica Ecclestone za vjenčanje Harisa i Meline iskeširala 500 000 eura !

Izvor slike: Kurir

Glamurozna svadba san je gotovo svake djevojčice, a rijetko koja to uspije i ostvariti. Ipak, dizajnerica Melina Džinović nije jedna od njih. Njezino vjenčanje s pjevačem Harisom Džinović stajalo je oko 500 000 eura, no popularni par ga nije ga uopće platio.

Naime, budući da je njihova kuma bila bivša supruga prvog čovjeka Formule 1Slavica Ecclestone, njezin svadbeni poklon bilo je upravo vjenčanje u Dubrovniku koje je sama platila.

– Haris i Melina se druže sa Slavicom godinama, zato su i odlučili da im ona bude kuma, Eklstonovoj je to bila velika čast, pa je odlučila da kao svadbeni poklon finansira celu svadbu, koja je vredela oko pola miliona. Čula je kako je Melina pričala da bi volela da se venča na nekom brodu, pa je kuma odlučila da plati najluksuzniju jahtu na svetu, koja vredi 130 miliona dolara, a čije iznajmljivanje je 385.000 evra nedeljno. Sve je organizovano na vrhunskom nivou, od dekoracije, preko najegzotičnijih jela do najskupljih vina koja su se točila u neograničenim količinama – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.