Trudna Goga Sekulić!

Izvor slike: Instagram/sekulicgoga

Folk pjevačica Goga Sekulić početkom 2019. godine trebala bi postati majka. Kako saznaju dnevne novine ‘Kurir’, Sekulićeva je već mjesec dana trudna sa zaručnikom Urošem Domanovićem, s kojim je već dvije godine u vezi.

– Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavetovala da kupi test za utvrđivanje trudnoće preko mokraće. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana – rekao je izvor ‘Kurira’ dodavši da je Goga odmah sutradan otputovala u Zürich gdje živi s Urošem te njemu i svojoj sestri saopćila sretnu vijest.

– Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali – završava izvor.

Inače, u nedavnom intervjuu, pjevačica je spomenula kako u rujnu ove godine planira krenuti na umjetnu oplodnju budući da joj je dijete bila velika želja no kada se najmanje nadala, želja za potomstvom joj se ispunila.

‘Kurir’ navodi i kako je Goga odlučila nastaviti s poslom i snimanjem novih pjesama sve dok se bude dobro osjećala, a sva saznanja je za ‘Alo!’ potvrdila, rekavši da su Uroš i ona presretni što će postati roditelji.