Trudna Goga Sekulić!

Izvor slike: Instagram/sekulicgoga

Folk pjevačica Goga Sekulić početkom 2019. godine trebala bi postati majka. Kako saznaju dnevne novine ‘Kurir’, Sekulićeva je već mjesec dana trudna sa zaručnikom Urošem Domanovićem, s kojim je već dvije godine u vezi.

– Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavetovala da kupi test za utvrđivanje trudnoće preko mokraće. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana – rekao je izvor ‘Kurira’ dodavši da je Goga odmah sutradan otputovala u Zürich gdje živi s Urošem te njemu i svojoj sestri saopćila sretnu vijest.

– Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali – završava izvor.

Inače, u nedavnom intervjuu, pjevačica je spomenula kako u rujnu ove godine planira krenuti na umjetnu oplodnju budući da joj je dijete bila velika želja no kada se najmanje nadala, želja za potomstvom joj se ispunila.

View this post on Instagram

Dve godine ljubavi❤️ @urosbjj

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

‘Kurir’ navodi i kako je Goga odlučila nastaviti s poslom i snimanjem novih pjesama sve dok se bude dobro osjećala, a sva saznanja je za ‘Alo!’ potvrdila, rekavši da su Uroš i ona presretni što će postati roditelji.