Udaje se Ana Nikolić?

Izvor slike: Instagram/sekulicgoga

Velika miljenica medija, pop zvijezda Ana Nikolić uskoro bi mogla stati pred oltar barem ako je vjerovati njezinoj kolegici i prijateljici Gogi Sekulić te frizeru Stevanu Radivojeviću. O ljubavnim avanturama zgodne Paraćinke mediji pišu godinama, a ona je o svakoj vezi u početku uvijek mudro šutila poučena iskustvom da zbog pristiska medija njezine veze brzo završavaju.

Ana je čini se ovoga puta pronašla pravoga i odlučila se skrasiti. Naime, ona danas slavi slavu svete Petke, a budući da se uselila i u novi stan, organizirala je proslavu za najuži krug prijatelja i obitelji. Goga Sekulić koja se također našla na slavlju objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se također vidi Anin prsten.

– Draga @ananikolicofficial srecna slava, useljenje, svadba i sve ostalo 😉 – napisala je Sekulićeva, a Nikolićkin frizer Stevan potvrdio je zaruke: – Mojoj Ancici srecna Slava , useljenje u novi stan i 26ti rodjendan. Veridbu proslavljamo za vikend !

Na društvenim mrežama su već krenuli komentari povodom ovakvih objava, a da li je u pitanju neka od internih šala pjevačice i njezinih prijatelja, vjerujemo kako ćemo uskoro saznati.