(VIDEO) Ana i Rasta se ipak ne razvode?!

Izvor slike: Instagram

Prije dva mjeseca glavna showbizz tema bio je razvod braka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste. Par se nekoliko dana nakon objave o razvodu oglasio mirnim tonom rekavši da za krah njihovog braka nije kriva treća osoba te da će ostati u odličnim odnosima. Ipak, čini se da do razvoda ipak neće ni doći.

– Nakon što su dobro razmislili o svemu, shvatili su da ne treba donositi prerane zaključke, te da nema potrebe rasturati zajednicu koju je 2017. godine dopunila i ćerkica Tara, a nakon višesatnih razgovora, odlučili su da ne treba žuriti sa razvodom, niti da treba ići na sud radi zakazivanja ročišta. Njih dvoje čak vreme provode zajedno u stanu gde žive Ana i mala Tara – rekao je izvor dnevnih novina ‘Blic’ i dodaje:

– Jasno je da između njih i dalje postoje emocije, što su oboje i napisali u saopštenjima upućenim javnosti. Veže ih ćerkica Tara koja je oboma centar sveta i najpre su zbog nje još jednom seli da razmisle, a potom su se i dogovorili da će prolongirati razvod.

U prilog tome da su u odličnim odnosima govorima činjenica da će par održati zajednički koncert 16.02. u VIP Areni Boris Trajkovski, u Skopju, a zajednička reklama koju su snimili u Aninom stanu, a objavili su je na svim društvenim mrežama, potvrđuje da su veoma bliski.