(VIDEO) Marina Visković: Volela bih da me dečko zaprosi za Novu Godinu!

Marinu Visković često svrstavaju u grupu najseksipilnijih pjevačica na srpskoj estradi. Kao i gotovo svaka žena, ni ova popularna pjevačica prije nekoliko godina nije bila zadovoljna svojim izgledom pa se podvrgla estetskoj korekciji usana. Ipak, nakon nekog vremena, odlučila je izvaditi silikone i vratiti se prirodnom izgledu.

– Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale su potpuno nepravilno, nikom se nisu dopadale. Silikon sam izvadila i ovako mi je lepše. Bila sam mlada, ishitreno sam to uradila, zato apelujem na mlade devojke da se dobro raspitaju pre nego što se odluče za to. Nikad nisam krila da sam radila usne i grudi, ali sam očigledno ljudima toliko prelepa da misle da sam sva izoperisana – rekla je pjevačica koja ovih dana promovira novu pjesmu ‘Moj pakao‘.

Budući da je karijeru započela nastupajući u beogradskim klubovima i na splavovima, Viskovićevoj ta publika nije strana te je sretna što je u svom gradu odlično prihvaćena. Baš zbog toga, prihvatila je poziv kluba ‘Kasina’ gdje će nastupati 31.12..

– Pripremam spektakl u muzičkom smislu. Ovaj klub će mi omogućiti da pevam pesme koje najviše volim, od pop i rok numera do stranog repertoara – rekla je Marina i otkrila da li će njezin dečko biti tu noć s njom:

– Verovatno će biti tamo. On je nezgodan za planiranje. Kod njega je sve u poslednjem trenutku. Ukoliko on ne dođe, tu je moj bend da mi prvi čestita Novu godinu, kao i svake godine. Volela bih da dođe i on. Ne bih se bunila da me zaprosi pred svima.