Vlada Vuksanović kupio Nataši prsten vrijedan 10 000€?!

Izvor slike: Dimitrije Goll/Alo!

Pojavivši se zajedno na proslavi rođendana magazina ‘Story’, Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, još su jednom dokazali da je među njima ponovno sve uredu. Gomila novinara pohrlila je kako bi dobila izjavu trenutno najpopularnijeg para u Srbiji, a onda su spazili još nešto. Naime, na Natašinoj ruci zablistao je dijamantni prsten.

– Pre odlaska na Ibicu, nakoliko nedelja ranije, Vlada je odlučio da baš na ovom odmoru zaprosi Natašu. Kupio je prsten u jednoj poznatoj zlatari u Srbiji po ceni od 10.000 evra i planirao je da se vere za njen rođendan 25. septembra, što su i uradili. Cena prstena je zaista nevažna u poređenju sa srećom koju je Nataša osetila kada je čula Vladino pitanje. Njih dvoje su imali brojne uspone i padove u vezi, a sada su konačno srećni i njihov odnos je stabilan. Odmah kada su se verili, Nataša je javila roditeljima i sestrama i svi su čestitali jer znaju da je Vlada dobar i staložen momak, a i pravi čovek za nju. Nataši je bilo najbitnije da se Hana lepo slaže sa Vladom i odabrala ga je za budućeg supruga jer ga njena ćerka veoma voli – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

I Slavica pokazala prsten

Osmijeh s lica te večeri nije skidala ni Slavica Ćukteraš koja se nedavno zaručila za golmana Vladu Avramova. Pjevačica se prije nekoliko dana i krstila kako bi se mogla vjenčati u crkvi. No, za razliku od Nataše, Slavica na zabavu nije došla sa zaručnikom, već s s kolegicom Milicom Todorović.