(FOTO) Srpska dizajnerica rasplakala Ruskinje!

Jedna od najtraženijih srpskih dizajnerica – Lepa Couture, krupnim koracima gazi ka vrhu modnog carstva. Nije tajna da je ona jedna od rijetkih kreatora koji izbjegavaju eksponiranje u javnosti, ali je zato njezina ljubav prema modi nadaleko čuvena i poznata.

Lepa je u subotu održala svoju prvu reviju u Rusiji, točnije u Saint Petersburgu gdje je bila specijalni gost na tamošnjem ‘Fashion week-u’. Ruski modni znalci, kao i veliki broj medija bili su oduševljeni njezinom kolekcijom ‘Krasivaja‘ koju je napravila specijalno za prvo pojavljivanje u Rusiji.

Kako pišu pojedini ruski portali, Lepa je napravila pravu pometnju ovom kolekcijom koja je inspirirana bogatim vezom ukrašenim čipkom i kristalima koji su inače stilska odrednica brenda Lepa Couture. Zanimljivo je da je srpska dizajnerica doživjela da vraćanje na bis zbog gromoglasnog aplauza publike, a djevojke iz prvog reda su je grlile, presretne što su upoznale dizajnericu iz Srbije. Bilo je i suza, a jedna od djevojaka je rekla kako bi voljela biti milijunašica jer bi tada mogla da otkupiti sve komade i zadržati ih samo za sebe.

– Ovo je veliki uspeh za mene. Srećna sam, ponosna i ispunjena. Moje kreacije će pričati za mene i u narednom periodu, a kolekcija ‘Krasivaja’ je nešto na šta sam posebno ponosna – rekla je Lepa.