Boban Rajović

Bobane hvala što ste pristali dati intervju za naš portal, kako ste?
– Za vaš portal ću uvijek rado govoriti, Bogu hvala, dobro sam.

Kako ste zadovoljni prošlim albumom?
– Album je prošao. Iz dana u dan sve bolje i bolje zato što vidim da su ustvari pjesme počele tek sada da žive ono pravo. Moji albumi inače nisu ‘na prvu loptu’, nego treba malo da se slušaju tako da sam poslije 7-8 mjesec super super zadovoljan.

Nedavno je izašla pjesma ‘Podgorica’ kako je ona prošla?
– Pa s obzirom da je prošlo samo mjesec i pol, super sam. Nisam se baš nadao da će tako dobro proći, pošto se spominje jedan grad, recimo ‘Podgorica’, međutim vidim da su je mnogi odlično prihvatili.

Snimili ste 5 spotova, a koji je po vama nekako najbolji?
– Tako je, snimio sam 5 spotova s time da ‘Kumovi’ još nisu izašli, a po meni do sada s ovog albuma mislim da je “Princeza” najbolji.

Spremate li već novi album, te kada ga možemo očekivati?
– Mislim da bi publika trebala pričekati novi album jer sam dostao dao zadnjih 5 godina. Spremam jedan duet s jednom anonimnom pjevačicom, koja je slijepa. Želim da joj pomognem u životu i karijeri. Obećao sam joj duet i eto, to se može očekivati već u devetom mjesecu tako da očekujem baš baš mnogo od te pjesme.

Raspored nastupa je jako dugačak. Kako sve stižete?
– Neznam šta da vam kažem. Mogu vam reći da već poslje 12 godina karijere mislim da je ovo period kad sam najviše umoran. Jedan od razloga je što imam dosta privatnih stvari koje moram završiti, a ujedno kao i što vidite, bukvalno skoro svaki dan nastupam. Zahvaljujući zdravom životu i treninzima, to je to što me drži.

Da li vam nekada dođe da ostavite estradu, pjevanje i odete raditi nešto gdje vas nitko ne bi znao?
– Pa tih je trenutaka bilo prije nekih 7-8 godina kad je bilo jako teško, ali što više karijera teče fala Bogu, sve mi bolje ide tako da je tih trenutaka sve manje i manje. Bude mi teško, ali kad se sjetim šta sam sve ranije radio i kako je ranije bilo naravno da nebi volio da sam tamo nego tu gdje jesam sad.

Miljenik ste ženske publike. Kako vaša supruga reagira na to?
– Pa šta reći, još uvijek onaj isti sam dripac (smijeh). Ona se već navikla na to.

Družite li se sa nekime od kolega i privatno?
– Od kolega se bukvalno družim sa svakim kad imamo vremena da se viđamo. U telefonskom kontaktu sam najviše sa Gogom Sekulić, Dadom Polumentom, Dzenanom Lončarevićem, ali zaista sve, poštujem i cijenim kao i oni mene.

Oko izdavanja prošlog albuma bilo je pisanja da ćeš izdati za ‘Grand’, reklama se stavila pa skinula. Što se dešavalo i zašto na kraju nije album izdan za ‘Grand’?
– Digla se velika fama oko zadnjeg albuma i konačno sam bio ja taj koji sam mogao birati gdje ću izdati jer sam bio samostalan izdavač. Imao sam svoju izdavačku kuću. Saši Popoviću se svidio album, bili smo na razgovor, napravili dogovor da cu izdati za njih, međutim, poslije se svidio i ‘City recordsu’, pa su oni pitali da li da izdam za njih. Oni su našli neki međusobni dogovor da to ipak bude ‘City records’ jer pjesme nisu pravi narodnjaci. Dao sam njima, ali ostao sam dobar i sa ‘Grandom’ i sa ‘City recordsom’. Možda naredni album budem izdao opet za svoju izdavačku kuću, al u principu sad sam u ‘Cityu’ još nekih godinu i 3 mjeseca jer me ugovor veže za njih, poslje idem opet svojim putem.

Što nam možete reći o aferi sa ‘facebooka’?
– Afera sa ‘face-a’? To je ono da imam kćerku iz prvooga braka? Nemam jednu ćerku imam dvije ćerke iz prvoga braka, a imam i sina 😀 to je jedini, prvi i jedini, prvi i posljednji brak. Dobro s vremena na vrijeme se prepadnem da će biti i druge djece (smijeh). Već nekih dvije godine me sankcioniraju i bojkotuju i skidaju mi fan profil i skidaju mi najgledanije pjesme na youtube-u. ‘Usne boje vina’ su mi skinuli još prije 2 godine kad je imala preko 3 miliona gledanja, sad su mi skinuli ‘Ubi me ti’ koja je imala preko 6 miliona gledanja, fan profil tako isto. Onda smo htjeli ja i moja PR menadžerica Azra da to malo objavimo i da javimo medijama da smo malo razočarani i tužni. Eto mediji su to objavili i nadam se da će me sada ostaviti na miru.

Posjećujete li naš portal i što mislite o njemu?
– Mislim da je jedan portal koji je onako zaista za svakoga dobro došao i portal koji nikome nije naklonjen nego zaista pišete onako kako jeste, i pjevači koji su trenutno aktualni imaju mjesta kod vas što ja mislim da treba da bude. Znači ako ja u jednom trenutnku nisam aktualan ne morate da pišete mnogo o meni, nego zaista su onako realni i pišu o svim pjevačima koji su zaslužili da imaju medijskog prostora.

Pozdrav čitateljima folk portala?
– Jedan ogromni, veliki poljubac, velika pusa za sve čitateljke folk portala, veliki pozdrav od srca svim čitaocima i Slušajte Bobana Rajovića 🙂

{youtubejw}97mOCUaX06A{/youtubejw}