Ivana Selakov

– Hvala Ivana što ste pristali dati intervju za naš portal. Kako ste?
Odlično! Ovo leto mi je radno, putujem i gostujem po raznim gradovima u kojima do sada nisam bila. Album jako lepo prolazi i vrlo sam zadovoljna! 

– Dugo ste godina bili back vokal mnogim pjevačicam, kako ste se odličili za samostalnu karijeru?
Preko 10 godina se bavim pevanjem pratećih vokala, a paralelno sa tim sam pevala i po klubovima kao anonimna devojka. To mi je donelo ogromno iskustvo, ali i znanje da odlučim koju muziku želim da pevam i sa kim želim da saradjujem. Mislim da je bilo teško čekati toliko, ali se definitivno isplatilo. 🙂

– Kako je prosao vas album prvijenac kod publike?
Bolje nego što sam očekivala! Nisam radila komercijalne pesme na prvu loptu, već sam isključivo birala pravu žensku emociju, bez vulgarnih ružnih reči i tipičnih tema za danasnje pesme (ja ulazim u klub, ti si sa drugom, pijes dzek ili već neko drugo piće, ja ti udaram kontru…).Moje pesme su nabijene emocijom i to tužnom. Mnoge žene su se pronašle u mojim pesmama što mi je posebno drago, pišu mi i ja im odgovorim da je ovo Cd i pravljen za žene. Na mojim nastupima je 75% žena 🙂

– Dok ste bili back vokal mnogim pjevačima, sa kime pamtite najbolju suradnju, a sa kime najgoru?
Iz te sardnje su se stvorila i neka prijateljstva – najbolju saradnju sam imala sa Tinom Ivanović, Jovanom Tipšin, Cecom, Lukasom, Sergejom, Ljubom Aličićem, Sašom Matićem…loša iskustva nemam.

– Jeste li imali neku smješnu zgodu sa nekim od pjevača?
Sa Acom Lukasom je bilo najzabavnije jer je on takav lik. Sa njim nikad nije dosadno i on nas je stalno zabavljao na turnejama.

– Koja je pjesam najbolje prosla kod publike?
Osim duetske pesme ‘Ako je do mene’, koja je postala hit godine i sa kojim sam dobila oskar popularnosti dijaspore, Srbije, Bosne…izdvojila se pesma ‘Moje je ime sreća’ sa Grand festivala. Iako nisam osvojila nagradu, pesma je medju 3 najslušanije i najtraženije sa festivala. To je dokaz da publika bira hit, a ne žiri. Sa albuma se još traže ‘Nek na tvoju dušu ide sve’, ’Srce gubitnik’ i ‘Uradi mi to’.

– Seka Aleksić ili Jelena Karleuša? Zasto?
Jelena Karleuša zbog hrabrosti,inovativnosti, lucidnosti, pomeranja granica, upornosti i ustrajnosti da fura svoj fazon! Seka takodje ima dobre pesme, uporna je i ima svoj cilj.

– Da niste pjevačica, čime biste se bavili?
Bila bih profesor biologije ili glumica! Možda to i ostvarim jednog dana. 🙂

– Jeste li imali prilike posjetiti naš portal i što mislite o njemu?
Odličan je, pregledan i informisan! Samo nastavite tako!

– Poruka vašim fanovima i čitateljima našeg portala?
Budite zdravi i pozitivni, slušajte dobru muziku, ne dajte da vas gluposti nerviraju jer je život previše kratak! Ljubi vas puno Ivana Selakov!