Maja Marijana

– Za početak hvala što ste pristali dati intervju za naš portal. Kako ste?
-Dobro sam, hvala bogu, malo odmaram!

– Što ima novoga kod vas?
Trenutno se bavim svojom mlađom ćerkom Milicom i njenim domaćim zadaćama, pomažem joj oko svega u vezi škole, starija ćerka Anđela ima 13 godina i samim tim ona se sama odlično snalazi. Skupljam nove pesme i ugovaram nastupe za nastupajuću sezonu.

– Nedavno ste se vratili iz Grčke sa ljetovanja, gdje ste snimili i spot za pjesmu – ‘Haos’, kako vam je bilo na ljetovanju i kako ste proveli snimajući spot?
Na letovanju je bilo super, neplanirano smo otišli na more zahvaljujuci pozivu moje drugarice i koleginice Dragane Mirković koja je već bila tamo sa porodicom. Mesto u kom smo bili zove se Costa Navarino i nalazi se na peloponezu, 1350 km od Beograda. Prelepo je tamo zaista,vrhunski hoteli, usluga, okolina, i Dragana je došla na ideju da tu snimimo spot za pesmu “Haos”. Tražili smo odgovarajućeg manekena među grcima ali oni su uglavnom niskog rasta, a ja nosim uvek visoke štikle pa bi onda to bilo malo smešno. Za mog partnera u spotu na kraju je bio zadužen moj muž, Mladen.

– Pjesme, ‘Kazanova’ i ‘Haos’ postale su veliki hitovi, jeste li zadovoljni?
Prezadovoljna sam svojim singl pesmama, postale su hitovi, traže se na nastupima i puštaju se u diskotekama, što mi je najvažnije.

– Slažete li se da je pjesma – ‘Žena zmija’ definitivno vaš najveći hit?
Moji najveći hitovi su ‘Bio mi je dobar drug’, ‘Crni Panter’, ‘Žena zmija’, ‘Haos’.

– Spremate li novi album i razmišlate li o drastičnoj promjeni izgleda, jer se ovako pamtite kao žena zmija i crna pantera?
Spremam novi album i razmišljam o novom izgledu, za početak bih promenila boju kose.

– Neki od vaših kolega počeli su uvelike pirpremati koncerte u Areni, jeste li vi planirali slično?
Što se tiče solističkog koncerta, ja sam ga imala pre 15 godina u Beogradu i veliku solističku turneju koja je bila extra uspešna. Ne razmišljam o ‘Areni’, ipak je to ogroman prostor i treba je napuniti. Bolje pun ‘Sava centar’ nego poluprazna ‘Arena’!

– Ne prepucavate se po medijima, kao neki od vaših kolega. Što mislite o njihovu pepucavanju?
Ne prepucavam se sa kolegama, to je jako ružno, sve što imam nekome da kažem, kažem u lice. E sad, većina to radi zbog medijske prašine ali ja ne želim takvu vrstu eksponiranja. Treba biti dostojanstven i ne spuštati se na nivo svakoga I nekih ljudi koji ne žele da “umru” anonimni!

– Za vrijeme – ‘Grand čistke’, Saše Popovića, pisalo se da ste I vi izbačeni iz ‘Granda’, kako to komentirate?
Smeta mi što me stalno pitaju isto pitanje povodom ‘Granda’. Nisam ja pijani gost a ‘Grand’ kafana pa da me neko izbacuje. Imala sam ugovor za ‘Ženu zmiju’, ispromovisala je I to je to. Meni je mnogo važnije da imam hit pesme, a ko će da ih izda manje mi je važno. Osim toga ako nemaš dobre pesme neće ti pomoći ni sva reklama na ovom svetu.

– Što mislite o vašim kolegicama koje su radile plastične operacije, te imate li vi neku ili da li bi ju nekada napravili?
Silikoni? Zašto da ne ako je umereno i pristojno. E sad, ima i onih koji toliko preteruju da ih rođena majka ne prepoznaje, kao trandže! Ja za sada ništa nisam radila na sebi od plastike ali u budućnosti možda ugradim implatante u grudi, kulturnu veličinu – naravno, da bih sebi bila bolja.

– Družite li se sa nekim od svojih kolega i privatno?
Najviše se družim sa Draganom Mirković, sa Kayom, braćom Matić, Oljom Karleušom.

– Imate li neku neostvarenu želju u privatnom ili poslovnom planu?
Dok je želja dotle će biti inspiracije za nove podhvate. Mislim da neću da budem neskromna i da trazim još, još. Imam divnu decu, publiku koja me podržava i radim posao koji volim.

– Jeste li imali prilike pojetiti naš portal i što mislite o njemu?
Vaš portal je zaista extra. Posebno zato što ne izmišljate nego jednostavno pišete kako jeste, redovno ga posećujem kada želim da se informišem o situaciji na estradi i znam da ste odgovore sigurno dobili od mojih kolega, zato vam toplo preporučujem da tako i nastavite jer ćete zasigurno dugo trajati, a u tome je i cilj svih nas i vas – da trajemo! Zajedno!

– Poruka čitateljima folk portal?
Dragi moji, hvala vam na podršci, nek vam je sa srećom dve godine postojanja, ljubite se, volite i čitajte folk portal! Voli vas vaša Maja Marijana!!!