Marta Savić

– Marta, hvala što ste pristali dati intervju za naš portal. Kako ste u posljedenje vrijeme!?
HVALA NA PITANJU ,ODLIČNO SAM

– Bili ste na odmoru u Veneciji i Veroni, je li tako? Kako ste se proveli?
OPET ODLIČNO….OBIŠLA SAM GRADOVE LJUBAVI I NARAVNO GRAD SHOPINGA – MILANO..NIJE MI BILO PRVI PUT ,TAKO DA SAM UŽIVALA PO KO ZNA KOJI PUT…SVAKI OD OVIH GRADOVA JE VREDAN PAŽNJE I TOLIKO TOGA MOŽE SE VIDETI DA JE SVAKI ODLAZAK TAMO IZNOVA ZANIMLJIV…

– Nakon pisanja da se vaš i Miletov brak raspradam, što nam možete reći na to! Pisalo se da vi varate Mileta, pa da Mile vara vas. Što je od toga istina, a što izmišljotina!
PAPIR TRPI SVE I SVAŠTA, MADA I SRCE MOŽE MNOGO TOGA DA ISTRPI… JA SAM IZDRŽALA SVAKAKVE EMOCIJE I KAD SU NOVINARI I KAD JE MILE, A I KAD SAMA JA U PITANJU…U MEĐUVREMENU SAM POSTALA TOLIKO JAKA DA SAD ZAISTA NIKOM OSIM LJUBAVI NEDOZVOLJAVAM DA MI ŠETA PO SRCU….GLUPOSTI POGOTOVO NEĆU DA KOMENTARŠIM, A ŠTO SE TIŠE VASEG PITANJA KO KOGA VARA, REKLA BIH DA NIKO NIKOG…BAR MENE NIKO NEMOŽE DA PREVARI, UVEK ZNAM NA ČEMU SAM I ŠTA JE ISTINA..TAKOĐE SAM VRLO ISKRENA I KAD SAM JA U PITANJU…TAKO DA NEMA PREVARE…BITNO JE DA SAM VOLJENA I DA VOLIM…

– Sandra Afrika, duga i bolna priča za vaš život. Što nam nakon toliko godina imate reći o njoj?
NIJE ONA NIŠTA ZA MOJ ŽIVOT..ONA ŽIVI SVOJ ŽIVOT, A MOJ NEĆE NIKADA, I AKO JE POKUŠALA, O NJOJ BAŠ NISTA NEMAM DA KAŽEM. BAVIM SE SOBOM ISKLJUČIVO.

– Nakon svađe Mileta i Sinana, u kakvom ste vi odnosu sa Sinanom?
SINAN I MILE SE NISU SVAĐALI, DOŠLO JE DO VELIKOG NESPORAZUMA I ZAISTA MI JE JAKO ŽAO ZBOG TOGA, JER ZNAM DA NJIH DVOJICU VEŽE DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO I DA JE SVE TO BIO SPLET GLUPIH OKOLNOSTI. INAČE JA SA SINANOM IMAM ODUVEK DOBAR ODNOS I NIŠTA SE NIJE PROMENILO, CENIM GA I VOLIM KAO ĆOVEKA I KAO PEVAČA.

– Jeste li zadovoljni posljednjim albumom?
PREZADOVOLJNA SAM. ALBUM MUŠKI KOMPLEXI JE RAĐEN IZ LJUBAVI I IZ INATA I REZULTAT SVEGA JE DA SU SE PESME KOMLEXI, SVEJEDNO MI JE, PUT DO SOBE, ŽENA KAD VOLI, WISKI RED BUL ZAISTA ČULE ŠIROM SVETA BEZ NEKE BOMBASTIČNE REKLAME I MEDIJSKE PODRŠKE ŠTO MI JAKO DRAGO. NEMA ME U GRANDU, NEMA NA DM SATU ALI MOJE PESME SU I BEZ NJIH POSTALE HITOVI. TEK SLEDI IZNENAĐENJE I PESMA KOJA ĆE, SIGURNA SAM BITI VREDNA VELIKE PAŽNJE….OTKRIĆU VAM SAMO DA SE RADI O DUETU SA JEDNIM POZNATIM DJ I DA SE ZOVE ,,NEMAM KONKURENCIJU,, I SIGURNA SAM DA ĆE OVA PESMA BITI BEZ KONKURENCIJE…HAHA

– Pripremate li možda novi?
ZA NOVI ALBUM MI JE JOŠ UVEK RANO ALI ZA NEŠTO NOVO NIJE, TAKO DA VEĆ POMENUTA PESMA ĆE SE OVIH DANA EKRANIZOVATI, UVELIKO PRIPREMAMO SVE ZA SNIMANJE SPOTA KOJI MORA DA POMERI GRANICE I DA BUDE NEŠTO NEVIDJENO, JER JA NE VOLIM DA KAŽEM NOVO, A DA LIČI NA STARO ILI DA JE VEC VIĐENO, UVEK SAM ZA KORAK NAPRED I ZA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE URADIO. ČESTO ME JE TO SKUPO KOŠTALO, ALI NE ŽALIM. NAPROTIV PONOSNA SAM NA TO ŠTO SAM BILA NESHVAĆENA, A POTOM IMITIRANA OD MNOGIH. KO PRATI MOJ RAD ZNA O ČEMU PRIČAM.

– Vi niste jedna od pjevačica koja je jako popularna po svojim skandalima, nego više po pjesmama. Što mislite o kolegicama koje se prepucavaju preko medija i koje su poznatije po skandalima nego po pjesmama, a kažu da su pjevačice?!
I VI STE U OVOM INTERVJU POMENULI JEDNU TAKVU. ŠTO ZNAČI JA NE MISLIM O NJIMA NIŠTA, ALI NOVINARI IM DAJU PROSTORA DA ONE MISLE I AKO NE MISLE.

– S kime se družite privatno, sa estrade?
SVE MOJE KOLEGE ME POŠTUJU KAO I JA NJIH, A IMA I ONIH ZA KOJE MOGU DA KAŽEM DA SMO U LJUBAVI. ANA BEKUTA, BRANKA SOVRLIC, GOCA BOŽINOVSKA, ZLATA PETROVIC, JANA. NEMAMO VREMENA BAŠ ZA NEKO INTENZIVNO DRUŽENJE ALI KAD GOD JE PRILIKA OD SRCA SE RADUJEMO SUSRETU.

– Što kažete na one koji kopiraju neke poznate svijetske zvijezde, poput Rihanne, Lady Gage i slično!?
KAKO KAŽE NAŠ NAROD, BOLJE DA LIĆI NA NEŠTO NEGO NA NIŠTA. JA LIČNO MISLIM DA JE PAMETNIJE TRAŽITI INSPIRACIJU OD SVETSKIH ZVEZDA NEGO POGREŠITI I STAJATI U MESTU, AKO VEĆ NEMA SE MOGUCNOSTI DA SE BUDE ORIGINALAN.

– Što mislite o Seki Aleksić, a što o Jeleni Karleuši?
O SEKI MISLIM DA JE JAKO VREDNA I UPORNA U SVEMU STO ZAMISLI. O JELENI MISLIM DA JE JAKO HRABRA I DRUGAČIJA OD SVIH. OBE SU USPEŠNE I VELIKE ZVEZDE, A TO NIJE LAKO NOSITI KAO BREME IAKO TAKO IZGLEDA.

– Koji je vaš životni moto?
SAMO DA SMO ŽIVI I ZDRAVI, SVEGA ĆE BITI…

– Jeste li šopingholičarka?
PROŠLA SAM SVE FAZE OD SHOPINGA SAMO ZA SEBE, PA ZA KUĆU, ZA BEBU, PA OPET ZA SEBE. SAD SAM U FAZI SHOPINGA ZA MENI DRAGE LJUDE. VOLIM DA POKLANJAM I DA KUPUJEM ZA DRUGE. SEBI SAM KUPILA SVE ŠTO SAM ŽELELA I NIJE MI VIŠE ZANIMLJIVO.

– Jeste li imali prilike posjetiti naš portal i što mislite o njemu?
DALA SAM ZA VAŠ PORTAL INTERVJU I DRAGO MI JE ŠTO JE OBJAVLJEN I ŠTO STE MI OBJAVILI AKTUELNU I LEPU SLIKU…HAHHAA…NISAM NAVIKLA DA ME NEKO ISPOŠTUJE MAXIMALNO PA MI JE POSEBNO DRAGO….ŽELIM VAM PUNO USPEHA U RADU I HVALA VAM ŠTO STE KOREKTNI BILI..NADAM SE DA ĆE OSTATI TAKO.

– Što biste za kraj poručili čitateljima folk portala?
PRE SVEGA MOJ MOTO, DA STE MI ŽIVI I ZDRAVI, A DODALA BIH I DA SLUŠAJU MARTU SAVIĆ…HAHHA…ŠALIM SE …NEKA NEKOG VOLE I NEKA NEKO VOLI NJIH…POZDRAV!