Mira Škorić na ‘Farmi 5’

Dok se još nije završila četvrta sezona reality showa ‘Farma’, mediji su nagađali tko bi mogao biti sudionik pete sezone. Šuškalo se kako je poziv već prihvatila Suzana Mančić koja bi na imanje u Lisoviće trebala ući direktno s ljetovanja iz Grčke.

‘Kurir’ saznaje kako bi jedna od farmerki mogla biti i Mira Škorić. Škorićka je već dobila poziv i razgovarala s čelnim ljudima realitya te se sada samo čeka da oni razmotre njezine uslove. – Fascinirana sam izgledom farme jer je imanje ogromno i mnogo bolje izgleda uživo nego na televiziji. Sad kad sam videla sve ovo, ukoliko bih dobila poziv, ušla bih bez razmišljanja. Volim izazove, volim životinje, jedino ne znam da muzem, ali bih i to naučila – rekla je Mira svojevremeno.

U seoskim poslovima pjevačici će se navodno pridružiti i Dragan Stojković Bosanac, te njegova kćerka Aleksandra Džidža, natjecateljica iz showa ‘Zvezde Granda’. – Njih dvoje su već postigli ugovor, a Mira će, ako sve bude kako treba, to učiniti sredinom nedelje. – rekao je ‘Kurirov’ izvor blizak produkciji.

foto: Dejan Milićević