Tina Ivanović

– Hvala što ste pristali dati intevju za naš portal. Kako ste?
HVALA NA PITANJU,ODLIČNO SAM, ŠTO I VAMA ŽELIM.. 

– Pripremate li novi album i kada bi trebao izaći?
ŠTO SE NOVOG ALBUMA TIĆE, POLAKO SE PRIPREMA, MOJI SARADNICI SU VE POČELI DA PRIPREMAJU PESME, TAKO DA BI U NEKO SKORIJE VREME TREBALA DA IH DOBIJEM NA SLUŠANJE I DA ODABEREM ONE NAJ BOLJE KOJE ĆE SE NAĆI NA ALBUMU! NEĆU ŽURITI JER ŽELIM DA NOVI ALBUM BUDE NAJ BOLJI DO SADA, TAKO DA DRAGI MOJI FANOVI BUDITE STRPLJIVI, A U MEĐUVREMENU SLUŠAJTE NOVI SINGL SA MC STOJANOM-SEXY……

Duet sa MC Stojanom postao je pravi hit. Kako vam je bilo surađivati s njime?
PESMA SEXY JE STVARNO ZA VRLO KRATKO VREME POSTALA VEOMA SLUŠANA, IZAZVALA JE I POZITIVNE I NEGATIVNE REAKCIJE, A TO NAM JE I BIO CILJ. PRIJATELJI MI JAVLJAJU DA SE U DISKOTEKAMA PUŠTA I PO NEKOLIKO PUTA U TOKU VEČERI. SARAĐIVATI SA MC STOJANOM JE BILO FANTASTIČNO, ON JE JEDAN VEOMA KULTURAN I DIVAN DEČKO, INTERESANTAN, UPORAN I TALENTOVAN, NAŠA SARADNJA JE TEK POČELA, TAKO DA ĆEMO USKORO IMATI I ZAJEDNIČKE NASTUPE I MISLIM DA ĆE TO BITI VEOMA INTERESANTNO ZA PUBLIKU.

– Hoćete li uskoro imati neki nastup u Hrvatskoj?
IMAM DOSTA FANOVA IZ HRVATSKE, PUBLIKA JE DIVNA I VESELA, UVEK SAM RADO VIĐEN GOST, MISLIM DA ĆU USKORO GOSTOVATI U HRVATSKOJ, PREGOVORI SU U TOKU, PA SE VIDIMO.

– Koju svoju pjesmu smatrate najvećim uspjehom i koja je vama najdraža?
NAJ VEĆI USPEH JE DOŽIVELA PESMA ”BUNDA OD NERCA”, A ŠTO SE TIČE NAJ DRAŽE PESME. SVE SU MI DRAGE NA NEKI SVOJ NAČIN, A AKO VEC MORAM DA NEKU IZDVOJIM, NEKA TO BUDE PESMA ”ZALJUBLJENA” I ”MIRIS LJUBAVI”.

– Kako napreduje vaša televizija MTI?
ŠTO SE TELEVIZIJE TIČE, TRENUTNO IMAMO NEKE PREGOVORE SA JEDNOM VEOMA USPEŠNOM AGENCIJOM , KOJA NIJE SA NAŠIH PROSTORA, I AKO SVE BUDE OK UDRUŽITI ĆEMO SE I NAPRAVITI NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE ŠTO SE TELEVIZIJSKOG SADRŽAJA TIČE.

– Ima li netko tko vas jako nervira na folk estradi?
NARAVNO DA IMA, HAHAHA 🙂 ALI VAM NEĆU REĆI KO JE TO….!? ŠALIM SE MALO. SAMA SAM SEBI REKLA DA VIŠE NE SME NIŠTA I NIKO DA ME IZNERVIRA, A POGOTOVO NE NEKE GLUPOSTI.

– S kojim se kolgama najviše družite privatno?
NAJVIŠE SE DRUŽIM SA KOLEGOM I KUMOM DJANIJEM, SA NJIM NIKADA NIJE DOSADNO, PUN JE POZITIVNE ENERGIJE ISTO KAO I NJEGOVA SUPRUGA SLADJA.

– Seka Aleksić ili Jelena Karleuša?
OBE SU MI SUPER, USPEŠNE U SVOM POSLU.

– Što mislite o „ratu“ nekih kolegica preko facebooka?
NEZNAM STVARNO DALI JE TO TAČNO, JER I SAMI ZNATE DA SVAKO MOŽE DA OTVORI PROFIL POD TUĐIM IMENOM I DA TO ZLOUPOTREBI, ALI AKO JE TAČNO, ONDA STVARNO NE BIH DA KOMENTARIŠEM, JER MI JE TO BAS POTPUNO BEZVEZE, ALI IMATE LJUDI KOJI TIM OGOVARANJEM HRANE SVOJU SUJETU. ŠTO SE MENE TIČE, JA SEBI NIKADA NE BIH DOZVOLILA DA OGOVARAM ILI PLJUJEM NEKOG PREKO FACEBOOKA ILI BILO GDE, VIŠE SAM ZA VARIJANTU, AKO IMAS NEŠTO PROTIV MENE, RECI MI U LICE.

– Na što najrađe trošite novac?
KAO I SVAKO ŽENSKO, NOVAC PUNO TROŠIM NA GARDEROBU, NA KOZMETIKU I SVE OSTALE POTREPŠTINE KOJE SVAKO ŽENSKO MORA DA IMA, ALI NAJ VIŠE NOVCA TROŠIM NA NEKRETNINE, JER MISLIM DA JE TO NAJ PAMETNIJA INVESTICIJA.

– Imate li neku neostvarenu želju?
IMAM DOSTA NEOSTVARENIH ŽELJA, ALI POLAKO OSTVARUJEM JEDNU PO JEDNU.

– Posjećujete li naš portal i što mislite o njemu?
POSEĆUJEM VAS PORTAL SVAKODNEVNO, VOLIM DA PRATM ŠTA SE DEŠAVA NA ESTRADI, ŠTA RADE MOJE KOLEGE, A KOD VAS IMA MNOGO TOGA DA SE PROČITA I VIDI, SVAKA ČAST. 

– Što biste za kraj poručili čitateljima folk portala?
DRAGI MOJI, UŽIVAJTE U SVAKOJ SEKUNDI SVOG ŽIVOTA, JER ŽIVOT JE SAMO JEDAN. VOLI VAS PUNO VAŠA TINA IVANOVIĆ… KISS