Adil: Pozivam Džeja na tv duel uživo!

Izvor slike: Arhiva

Nakon nekoliko mjeseci medijskog linča i njegove šutnje, pjevač Adil Maksutović odlučio je progovoriti o onome što se zaista dogodilo između njega i supruge Ane, inače kćerke popularnog pjevača Džeja Ramadanovskog.

Iako se o njemu pisalo svašta, Adil sve do danas nije želio previše pričati o toj temi, ali kako kaže, više ne može trpjeti neistine. Naime, on je na svoju Facebook stranicu objavio saopćenje u kojem je ispričao svoju stranu priče, a kao glavnog krivca za sve loše što mu se dogodilo naveo je svog punca – Džeja kojeg je pozvao na sučeljavanje u emisiju uživo kako ne bi postojala mogućnost montaže.

Saopćenje vam prenosimo u cijelosti:

– Ne mogu više da čitam i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski kao ni amatersko, nestručno i nimalo objektivno prenošenje tabloidnih “novinara” o “monstruoznom” prebijanju Ane Ramadanovski.

Ponestalo mi je razumevanja za njenu moguću “postporo]anu depresiju”, izlive besa, psovki, ljubomore i nevaspitanje.

Sada već sa sigurnošću znam, da je kroz ceo ovaj medijski linč, čime mi je narušen ugled, naneta duševna bol meni i mojoj porodici, ugrožena bezbednost i načinjena velika materijalna šteta, najgore od svega je uskraćeno pravo da gledam svoje petomesečno dete kako raste u zdravoj porodici kojoj sam se dugo nadao.

Pored nesavesnih i neukih “novinara” koji ne znaju osnovna pravila u novinarstvu, podjednako krivim i porodicu Ramadanovski na čelu sa legendarnim pevačem i bivšim čovekom – Don Džej Ramadanovskim, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi “drugovi” policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi jer je to zaslužio tokom svih ovih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanja na privatnim zabavama.

Na žalost, ti isti policajci koji su mi namestili igranku po Džejovoj direktivi, mogu da ostanu bez posla jer nisu proverili krucijalne činjenice: Ramadanovski Ana nije imala nijednu telesnu povredu! Ne postoji ni jedna fotografija monstruozno pretučene Ane, niti postoji bilo kakav izveštaj lekara koji potvrđuje da je bila na prijemu gde su konstatovane teške ili makar lake telesne povrede.

Jedno pitanje za vas dragi čitaoci koji verujete u bajke: “Ko to ume da bije pesnicama, šutira nogama u stomak i vuče po podu ženu od 48 kilograma bez i jednog traga nasilja?” Čak je i Ana izjavila da je prebijena ali nema modrice… mnooogo čudna izjava… u prevodu: “Svesna sam da me Adil nije tukao ali moram da opravdam tatinu priču… ipak je tata visokomoralna ličnost kojoj će čast biti ukaljana ako narod sazna da je pod uticajem alkohola i narkotika izlupetao novinarima ko zna šta”.

O istini želim da pričam javno, ne preko tabloida koji se igraju gluvih telefona i pišu samo šta njima odgovara.

Dragi novinari, urednici, vlasnici tabloida… od porodične verbalne svađe koju pritom nisam ja izazvao, izrežirali ste akcioni film sa elementima brutalnog nasilja i proglasili me državnim neprijateljem broj 1.

Nazvali ste me siledžijom i monstrumom, pozivali ste na bojkot mojih nastupa, pozivali na kastriranje, zabranjivali da pevam i gostujem u televizijskim emisijama i uticali na organizatore da mi otkažu novogodišnji nastup.

Vaše motive za takav pokušaj urnisanja svega što sam godinama gradio ne znam… naglas razmišljam i nagadjam:

1. Nekima od vas smeta moja veroispovest?
2. Nekima od vas smeta moja boja kože?
3. Neki su jednostavno ljubomorni i zavidni na moje obrazovanje jer ga oni nemaju?
4. Neki su povređeni i ljuti jer nikada nisam želeo da dajem izjave za tabloide?
5. Neko je dobio novčanu naknadu za sedmodnevno pljuvanje po Adilu koje na žalost potpuno gratis traje do danas?
6. A možda je to samo brzopletost i temeljno neproveravanje informacija “novinara” koji su načuli da smo Ana i ja u svađi, “pouzdani” izvor potvrdio, a urednik brže bolje objavio pompeznu vest jer je bio ubeđen da će tiraž biti ogroman a zarada nikad bolja… a istina? Nebitna! Samo lova burazeru…

Javno pozivam gospodina Džeja Ramadanovskog da sa mnom gostuje u bilo kom televizijskom duelu ali isključivo uživo, i da popričamo o celokupnoj porodičnoj zavrzlami jer očigledno narod želi da sazna istinu o njegovoj “napaćenoj” mezimici.

Ljubazno molim sve tabloidne medije da objave ovaj tekst u celosti i time dokažu da u njihovim redovima ima i pravih novinara.