Ana: Manda je pretila da će mi se creva vući po Crnoj Gori!

Izvor slike: Goran Srdanov/Blic

Pop pjevačica Ana Nikolić koja je posljednjih mjeseci u žiži medijskog zanimanja, pojavila se na suđenju u Palati pravde. Naime, Ana je bila svjedok u postupku protiv Mande Popović i hotela ‘Maestral’ jer je ovog ljeta u spomenutom hotelu fizički napadnuta.

– Za dotičnu Mandu Popović nisam čula dok mi 8. avgusta nije slala preteće poruke preko drugarica. U jednoj je napisala: Ukoliko Ana sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se vući ovde. Kada sam otvorila vrata i videla njih dve, pokušala sam da ih zatvorim, ali su ih one odgurnule i ja sam tom prilikom udarila glavom u orman. One su uletele u sobu i počele da me udaraju, grebu i čupaju i, kako sam imala nadogradnju, iščupale su mi nekoliko pramenova. Kada sam pokušala da vrištim, stavile su mi ruku na usta. Rekle su mi da niko ne može da mi pomogne. Kada sam rekla da ću zvati policiju, odgovorile su mi da će obe biti na slobodi posle dva sata, a zatim će se vratiti i ošišati me na ćelavo. – pjevačica je detaljno je opisala situaciju u kojoj se našla.

Prilikom opisa događaja, da bi pokazala kako se Manda bahato ponašala, Nikolićeva je podigla nogu na stol. Pjevačica je čak oponašala i način na koji priča Popovićeva, a njeno karikiranje izazvalo je smijeh u sudnici. Ana je na sudu rekla i da je osiguranje hotela ubrzo došlo i isteralo djevojke, ali da su joj naglasili da nije pametno da zove policiju jer je “Manda uticajna i bitna žena u Crnoj Gori”, kao i da su ljudi s recepcije odbili pozvati policiju, pa je pjevačica to sama učinila. Nakon toga je otišla na hitnu gdje su joj utvrđene ozlijede.

Ana je dodala i kako se boji za svoju sigurnost, te da je iz tog razloga unajmila privatno osiguranje koje je prati.

izvor: Blic