Dijana Janković poručila kolegicama: Moja plata u firmi je daleko veća nego što može da se zaradi na nastupima!

Izvor slike: Instagram/dijanajankovic

Dijana Janković proteklih tjedana tema je brojnih tiskanih i elektronskih medija. Najprije se pisalo o njezinom luksuznom stanu, potom o obračunima s kolegicom i jednim kreatorom, a sada vodi bitku sa samim medijima.

Naime, prije nekoliko dana objavljena je fotografija Dijane koja pozira ispred punog frižidera. Bilo je potrebno malo da je zli jezici „ospu paljbu“ po mladoj pjevačici, a zamjereno joj je kako u doba velike krize provocira takvom fotografijom. Vidjevši da se strasti ne smiruju, Jankovićeva je putem Facebook-a uputila pismo medijima, fanovima, prijateljima, ali ono što je posebno zanimljivo – i neprijateljima.

Pismo prenosimo u cijelosti:

Postovani mediji, dragi fanovi, prijatelji i neprijatelji… Posto se vec danima vodi medijska hajka u vezi mene a ja trenutno nisam u zemlji moram da Vam odgovorim… Ne znam koliko zlobni- Vi koji to radite, morate biti pa da kradete i postavljate moje privatne fotografije sa punim friziderom i time pobunite ovaj jadan narod u Srbiji koji gladuje, da li ikada pomislite na to koliko ste Vi koji to radite jadni? Stavise, slika koja je nedavno procurela u javnost je moja privatna slika od pre 2-3 godine koja nema veze sa pricom koju Vi plasirate i nije nesto gde pokazujem svoj frizider. Prema tome zamolicu Vas da sledeci put ne izmisljate svakakve gluposti… Jako me je pogodilo to da ja ismejavam ljude koji gladuju jer nisam takva osoba niti cu ikada biti, odmalena pomazem ljudima i tako cu i nastaviti. Jako mi je zao sto su Vam materijalne stvari bitnije od nekih drugih stvari pa samo to i vidite. Svi oni koji me ovih dana vredjaju, omalovazavaju, prete da ce mi zaustaviti karijeru, sve koleginice koje se mesaju u moj zivot, bice tuzeni kao i jedan blog koji iznosi neistine o meni. A kazna im nece biti novac vec zabrana javnog nastupa i postojanja u medijima, mislim da ce im to biti najveca kazna, a itekako imam dokaza protiv njih…Zelim da svi znaju da mi nije cilj da koleginicama oduzmem posao niti ih smatram konkurencijom jer pevanje je moj hobi, da zelim odavno bih to uradila… moja plata u firmi je daleko veca nego sto moze da se zaradi na nastupima… Verovali ili ne, pored pevanja i vredno radim, ali neke stvari nisu za javnost… I da, jako sam srecna zena i tudje karijere me ne zanimaju… Sledece novosti od mene saznacete na sudu a ja idem da radim na otvaranju svog prvog DJ butika. Veliki pozdrav za sve. D

Hoće li priča dobiti nastavak ili ćemo epilog sačekati tek nakon suđenja, preostaje nam samo čekati.