(FOTO) INSPIRIRALA JE ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SA CECOM: JK uputila poruku Breni i Snežani!

Izvor slike: Instagram/snezana.djurisic_ ; Instagram/karleusastar

Javnost je nedavno uzburkao komentar koji je pop diva Jelena Karleuša objavila ispod fotografije Aleksandre Prijović i Cece Ražnatović.

– Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš – napisala je Jelena, a Prijovićeva je fotografiju potom obrisala i ponovno postavila kako se ispod ne bi više nalazio Karleušin komentar.

Na sve ovo komentar nije dala Lepa Brena koja je bila spomenuta u Jeleninoj poruci. No, možda bi sada mogla imati. Naime, Snežana Đurišić objavila je na svoj Instagram profil zajedničku fotografiju s Brenom i Cecom, nastalu na slavi njihovog zajedničkog prijatelja Žike. Vidjevši ovo, JK je i ovoga puta imala potrebu reći što misli.

– Nadam se da ste držale novčanike na sigurnom, Nanogica zna da dekra A zna i da organizuje otmice tako da ste ovaj put dobro prošle – napisala je pjevačica nakon čega je fotografiju komentara objavila na Twitter uz poruku: – Kakav sam ja meni BOG #lol