Goga Sekulić: Ne jurim sponzore i ne čekam da mi pare padnu s neba! Radim i ulažem!

Izvor slike: Dejan Milićević

Izgleda kako je povratak Goge Sekulić brojnima „trn u oku“, pa se čak i njezine kolege bave pitanjem: odakle pjevačici novac za novi album kada je svu ušteđevinu dala za liječenje supruga Igora Ramovića koji je nakon teške bolesti preminuo.

Sekulićeva je prije nekoliko dana osim novog albuma predstavila i spot za jednu od numera. Režiju spota povjerila je Dejanu Milićeviću, a kako je estradni milje upoznat s cijenama ovog fotografa i režisera, nije im bilo jasno odakle zanosnoj pjevačici tolika suma. Ipak, čini se kako se nisu pozabavili Goginim nastupima kojih je sve više od kada se vratila na scenu.

– Poslednjih dana sam toliko puta čula jedno pitanje… evo, baš me je i u šminkernici jedna koleginica pitala: Gogo, ODAKLE TI PARE ZA NOVI ALBUM I SPOTOVE?! Za sve koje zanima ista stvar: Mesecima ne prestajem da nastupam i radim po celoj Evropi. Ne jurim sponzore, momke i ne čekam da mi pare padnu s neba, već ozbiljno radim i sve ulažem u svoju karijeru! Eto, nadam se da je sada jasnije odakle mi novi album i spotovi… a nisam stala! Nakon spota za pesmu “Ja hoću sve”, uskoro još jedan spot, za treću pesmu koju sam ekranizovala sa albuma ‘Ponovo rođena’! – napisala je seksipilna Crnogorka na Facebooku i time, vjerujemo, brojnima „začepila“ usta.

Poslušajte cijeli Gogin album ‘Ponovo rođena’!