Goga Sekulić ponovno tuži!

Izvor slike: Dejan Milićević

Folk pjevačica Goga Sekulić uskoro bi se mogla ponovno naći na sudu. Nakon što je tužila majku svog pokojnog supruga, Sekulićeva će ovoga puta tužbu podići zbog kršenja njezinih prava.

– Moj tim je do sada imao snage i živaca da se bori sa ljudima koji bez ikakvih prava i dozvola brišu moje pesme, spotove i emisije sa sajta Youtube. Duetska pesma sa Jasminom Jusićem “Vuče Lopove” koja je imala 15 miliona pregleda, ponovo je obrisana, kao i spotovi za pesme “Gaćice” i “Seksi Biznismen”… takođe sa nekoliko miliona pregleda. Kako više nemam snage da se borim sa ljudima koji bez ikakve dozvole skidaju moj rad, prinuđena sam da podnesem tužbu i pravdu potražim na sudu. – napisala je Goga na Facebooku.

Kuma iznenadila trbušnom plesačicom!

Pjevačica je prije dva dana prisustvovala rođendanskoj proslavi svog kuma Nebojše Bojovića. Proslava je bila organizirana na beogradskom splavu ‘Acapulco’, a u toku večeri pojavila se trbušna plesačica koju je najavila upravo Goga.

Na proslavi su bili i Ćazim Osmani i Manda Popović, te Ivan Marinković i Sara Trajanović , Dara Bubamara, Suzana Perović, Aleksandra Stojković Džidža, Boban Rajović