Tanja u svađi s obitelji zbog supruga Dušana!

Izvor slike: Zoran Lončarević/Alo!

Iako je očekivala da će povratkom iz Australije nastaviti s karijerom tamo gdje je stala prije odlaska, prevarila se. Pjevačica Tanja Savić je po povratku iz ”zemlje klokana” izbacila nekoliko novih pjesama, no niti jedna od njih nije postigla očekivani uspjeh, a rezultat toga je svađa između nje i njezine obitelji.

Naime, prema pisanju ‘Alo-a!’, Tanja se posvađala s roditeljima i bratom koji su za njezin poslovni neuspjeh optužili Dušana, Savićkinog supruga.

– Brat više nije mogao da ćuti i da sluša sestru kako zanoveta i žali se, a ništa ne radi po pitanju karijere. On joj je rekao da mora da uloži u pesme, stajling, reklamu. Takođe, rekao joj je da je Dušan krivac jer je stopirao njenu karijeru kada je odveo preko okeana, a i da sada retko nastupa jer joj je menadžer muž koji se ne razume u estradu, pa samim tim ne ume ni da pregovara kako treba. Njega su podržali i Tanjini roditelji, a ove reči uvredile su Savićevu i njenog supruga, zbog čega je odlučila da komunicira samo sa sestrom Biljom, koja je podržava u svemu – rekao je izvor dnevnog lista.