(VIDEO) JK na svom nastupu ponovno potkačila Severinu!

Izvor slike: Instagram/karleusastar ; Instagram/severina

Tihi rat između Jelene KarleušeSeverine traje već nekoliko godina. I dok Severina šuti i ne iznosi stav o Karleuši, Jelena se na društvenim mrežama ne libi iznijeti svoj stav o kolegici iz Hrvatske.

Ipak, osim na društvenim mrežama, JK o Sevki (naravno, u svom stilu) rado govori i na svojim nastupima. Tako se prošlog vikenda na nastupu u jednom klubu u Offenbachu, na poseban način zahvalila publici što su došli slušati upravo nju.

– Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Ko nije mogao da uđe, slobodno može da ide kod Severine, tamo ima mesta – rekla je Karleuša isplazivši jezik i pokazujući srednji prst, aludirajući na slabu posjećenost Sevkinog nastupa koji je održala istu večer nedaleko od kluba u kojem je ona nastupala.

Jelenina izjava izazvala je oduševljenje u publici, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu!

Povijest sukoba

Prema pisanju srpskih medija, početak njihovog sukoba bio je u ožujku 2016. godine kada su obje bile gošće na koncertu Saše Matića. Naime, Severinu, koja je imala tonsku probu 45 minuta, organizatori su upozorili da požuri budući da će nakon nje probu održati Jelena. Splićanka je na to navodno upitala: – Koja Jelena?., što je Karleuša ubrzo saznala. Ona je potom u hodniku beogradske Arena izignorirala Severinu koja joj je pri izlasku na binu dobacila: – Sritno!

Rat se nedugo nakon toga nastavio zbog reperice Sajsi MC. Na ideju da snimi duet sa mladom repericom prvo je došla JK, no kako se snimanje zajedničke pjesme odužilo, Sajsi je “prešla u Severinin tabor” i s njom snimila numeru ‘Silikoni‘. Karleuša je tada na Twitteru iznijela svoj stav o njihovoj suradnji napisavši kako se “od žene koja loše puši” ne može očekivati ništa drugo nego li krađa tuđih ideja.