(VIDEO) Karleuša otkrila šta misli o prekidu prijateljstva Lune Đogani i Cecine djece!

Izvor slike: Instagram/luna_djogani ; Instagram/karleusastar ; Instagram/anastasijaraznatovic

U proteklih mjesec dana sve oči javnosti uprte su u reality show ‘Zadruga‘. Jedna od sudionica koja najviše intrigira je Luna Đogani, kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija. O njezinoj ljubavnoj vezi pišu svi mediji, a veliku pažnju privukla je i njezina priča o Anastasiji, Veljku i Ceci Ražnatović.

Podsjećamo, Luna i djeca folk zvijezde do prije nešto više od dvije godine bili su nerazdvojni. Zajednička putovanja i izlasci bili su im svakodnevica, sve do odlaska Lune na jedan koncert.

– Oni su meni zamerili neke stvari zbog Karleuše. Ja sa ženom nemam ništa osim što slušam njene pesme. Ja sam otišla na ženin nastup, a u tom trenutku nisam ni znala da ona peva jer sam bila pozvana na rođendan. Moja greška je bila možda što sam kačila snimke, a nju je to povredilo. Ona mi je zamerila i od tada apsolutno nemamo nikakav kontakt – rekla je Luna.

Povodom Lunine izjave i mnoštva komentara na društvenim mrežama koje objavljuju ljudi šokirani razlogom njihovog prekida prijateljstva, kontaktirali smo pop zvijezdu Jelenu Karleušu koja nam je kratko rekla:

– Tužno je što Nanogica truje mržnjom i svoju decu protiv mene.

Poznato je da JK i Ceca nisu u dobrim odnosima dugi niz godina. Karleuša u medijima otvoreno govori svoje mišljenje o folkerici, dok Ceca u javnosti nerado govori o kolegici te uglavnom svoje mišljenje iznosi na sudskim ročištima.