Zorica Terzin: Goga Sekulić me pretukla!

Izvor slike: Blic (Goga), Puls (Zorica)

Od kada je sahranila supruga Igora Ramovića, Goga Sekulić vodi ”bitku” s njegovom majkom – Zoricom Terzin. Nakon što su završile na sudu zbog stana koji je pripao Gogi, a kojeg joj Zorica nije željela predati, izbio je novi sukob.

– Goga me je tukla dan pre nego što smo Igoru dali četrdesetodnevni pomen. Tražila sam joj ključ od stana i ona je poludela. Počela je da viče: „Nećeš da dobiješ ključ, je l‘ ti jasno? A sad ćeš da vidiš ko je Goga, mamu ti tvoju! Sad ću da ti lupim šamarčinu, ima da padneš ovde!” Pokušala sam da pozovem policiju, ali mi je ona otela telefon iz ruke i tresnula ga o zid. Pre toga mi je otela tašnu i šutirala me nogom u cevanicu. Tad sam videla do koje je mere ona u stanju da se transformiše – dio je ispovijesti Zorice Terzin za ‘Puls’.

Povodom Zoričine izjave oglasio se Gogin brat Novica koji je najavio tužbu.

– Goga ne može da veruje da se Igorova majka bavi takvim stvarima. Kako baš sada, kad je sud doneo odluku da Gogi bude vraćen ključ od stana, o čemu ste vi pisali, gospođa Zorica priča o navodnoj tuči? Zašto se tužena nije o tome izjašnjavala na sudu kad je imala priliku da kaže sve što hoće. Ovako niski udarci i strašne izjave sigurno će završiti na sudu, a Goga se u budućnosti, ovako javno, neće više baviti tuženom, već isključivo svojom karijerom – izjavio je Novica za ‘Kurir’.