(FOTO) Maya: Očekujem ulazak u finale!

Izvor slike: Folk-Portal

Maya Berović se baš naradila ovih dana. Iako važi za jednog od favorita, Maya ništa nije prepustila slučaju, pa je proteklih dana vrijedno radila na koreografiji s plesačima. Zadnju probu cijela ekipa imala je jutros u osam, a ona se nada da će se sav uložen trud isplatiti.

– Poslednjih deset dana je bilo baš naporno, jer sam pored gostovanja u emisijama i promocije pjesme ‘Alkohol’ i zakazanih nastupa koje sam ugovorenih još ranije, svakodnevno vežbala sa igračima. Evo, Vi ste jedni od retkih koji su dobili priliku da i ovaj poslednji dan, budete sa nama na probi i možete videti kako sve izgleda. Ustala sam jutros u sedam, u pola devet sam već bila u sali, na poslednjoj probi sa igračima, sada imam još neko snimanje ugovoreno i onda odlazim na sređivanje i finalne pripreme za večerašnji nastup. Verujem i nadam se da će se sav ovaj trud isplatiti – rekla nam je Maya s osmijehom na licu i dodala:

– Konkurencija jeste jaka, ima dosta odličnih pjesama, ali ako je suditi po dosadašnjim komentarima, kada je u pitanju moja pesma, verujem da ću se naći u finalu. Pored toga, ja i moja ekipa smo uložili zaista veliki trud i zato verujem da bi se u tom nekom smislu sve to trebalo isplatiti ulaskom u finale – završava pjevačica iskreno.

foto-maya-ocekujem-ulazak-u-finale1

Još nekoliko sati nas dijeli nas od toga da zajedno vidimo hoće li će se Mayina očekivanja ispuniti i da li će biti u finalu ‘Pink’ festivala. Ako je suditi po reakcijama publike na pjesmu, ova atraktivna pjevačica će svakako imati uspjeha večeras.

foto-maya-ocekujem-ulazak-u-finale2

foto-maya-ocekujem-ulazak-u-finale3