Gledatelji zbunjeni: Zašto se Viki prezentuje kao pobednica festivala?

Izvor slike: Screenshot/TV Pink

Budući da je televizija ‘Pink’ odlučila prestati emitirati emisije ‘Grand’ produkcije, bilo je potrebno što prije naći nove adekvatne emisije koje će zamijeniti ‘Grand show’, ‘Narod pita’ i ‘Grand paradu’. Sinoć je na „ružičastoj“ televiziji emitirana specijalna emisija u kojoj su gostovali neki od sudionika prvog glazbenog festivala ove tv kuće.

Među mnogobrojnim pjevačima bili su tu i Milan Stanković koji je dobio nagradu publike te YouTube nagradu, ali i Viki Miljković koja je glasovima novinskog žirija također dobila nagradu. Kako se ovih dana u medijima i po društvenim mrežama raspravljalo tko je zapravo pravi pobjednik festivala, rasprava je nastavljena i u sinoćnjoj emisiji.

Jedna od gledateljica koja se uživo uključila u program pitala je voditelja Vladimira Stanojevića zašto se u medijima potencira priča kako je pobjednica Viki, dok je najviše SMS glasova pristiglo za Stankovića. Ipak, voditelj nije imao odgovor na pitanje te je rekao da je to više pitanje za novinare nego za čelne ljude. Za razliku od njega, Milan je rekao:

– Pa simptomatično je to da se u medijima drugačije predstavlja od onoga kako zapravo jeste. To me prati kroz čitavu karijeru. Mada se ne bih time bavio – rekao je pjevač dok je Viki izjavila:

– Mislim da smo svi na neki način pobednici i bitno je da pesme postanu hitovi. Na svakom festivalu je glavna nagrada nagrada žirija, a onda su tu nagrada SMS-a, YouTubea, itd.. Bitno je da se sve pesme slušaju i dobro što bolje prođu.