Danijel Alibabić: Sve je laž, krivično ću je goniti!

Izvor slike: Mirko Tabašević

Nakon tri mjeseca zajedničkog života, Danijel Alibabić i Jovana Nikolić uskoro će se naći na sudu. Manekenka je prije nekoliko dana u medije iznijela šokantne detalje iz njihovog braka gdje je između ostalog otkrila da je Danijel homoseksualac, te da ju je tukao.

– Sve što je Jovana napisala u svom saopštenju je laž. Neću je pljuvati i vređati, ali ću je krivično goniti, jer me nazvala nasilnikom. Hteo sam da ona bude majka moje dece, a sada ćemo se videti na sudu – rekao je Danijel za ‘Kurir’, na Facebooku napisao:

– Sve ćete saznati vrlo brzo, hvala na podršci. I hvala i vama koji mislite drugačije, možda bih i ja, ali ne bih nikad trčao pred rudu, vec sačekao da sve izađe na videlo! Ono što je sigurno, nikada nijednu ružnu reč neću reći o njoj, sve je ona sama o sebi rekla! I žao mi je što sam deo cirkusa, ne svojom voljom…

Nikolićeva se trenutno nalazi kod tetke, a na Facebook profilu je vratila djevojačko prezime.

FARMERI:

Daria Stanojević
– Pročitala sam u novinama da se razvode i odmah sam pozvala Jovanu. Razgovor je kratko trajao. Potvrdila mi je, ali nije mogla da priča jer je bila u šoku. Danijela sam srela na aerodromu za Božić i ništa mi nije rekao. Delovalo mi je da lepo funkcionišu. Često sam odlazila kod njih i zaista mi ništa nije bilo sumnjivo. Kao njihova kuma im želim sve najbolje, a najviše bih volela da se pomire.

Nenad Aleksić Sha
– Znam da se na Farmi pričalo da je on gej, ali pošto ga poznajem, ne verujem u to. Ne znam da li je bije ili ne. Samo njih dvoje znaju šta se dešavalo između njihova četiri zida. Delovali su mi kao super par.

Stanija Dobrojević
– Eto, bila sam u pravu da je gej. Ja sam jedina imala hrabrosti da na Farmi iznesem svoj stav i svoje mišljenje o Danijelu, ali sam zbog toga dobila po nosu od farmera i javnosti, tako da sada neću ništa da komentarišem. Njihov život, njihova stvar. Nisam upućena u njihov odnos od završetka rijalitija i volela bih da tako ostane.

Goca Božinovska
– Ne verujem da je Danijel homoseksualac i da je tukao Jovanu. S Danijelom sam se čula posle Nove godine i on mi se kleo da nije digao ruku na nju niti povisio ton, ali da su im odnosi zahladneli. Oni su mi jako dragi i mnogo mi je žao što se razvode. Lepo sam im govorila da je potrebno bar godinu dana zabavljanja da se dobro upoznaju.

Vesna Rivas
– Još na Farmi sam pričala da je gej. Danijel je od svih tih gejeva koji su bili na Farmi u našoj grupi ipak bio najkulturniji i prema meni je do pred kraj bio super. Zvali su me na svadbu, ali mi nije padalo na pamet da idem. Jovanu je pokupio usput jer mu je bila potrebna kao pokrivalica za sve. On je stalno trčao za Filipom Panajotovićem.

Zorica Marković
– Još na Farmi sam im rekla da im veza neće opstati. Pričalo se da je gej, a i da jeste, nemam ništa protiv. Osetila sam da od njihove ljubavne priče nema ništa, zbog čega sam bila osuđena na najgore uvrede od farmera. Ne mislim ništa lepo o njemu i njegovom ponašanju prema meni.

izvor: Kurir