(FOTO) OKONČALI VEZU: Saša i Jovana prekinuli nakon četiri godine!

Izvor slike: Instagram/sashakovacevic

Prije otprilike godinu dana, pjevač Saša Kovačević boravio je na Thailandu gdje je uživao sa tadašnjom djevojkom Jovanom Jocić. Prije nekoliko dana Saša je ponovno otputovao na istu destinaciju. Ovoga puta s bratom Radetom i majkom Milenom jer su, srpski mediji pišu, Saša i Jovana prekinuli.

O njihovom prekidu pisalo se i prije nekoliko mjeseci dok je Jovana boravila u Americi. Tada je objavljeno kako su zbog duge razdvojenosti oboje odlučili kako je najbolje da svatko nastavi svojim putem. Te natpise pjevač nije ni potvrdio, ali ni demantirao.

– Česte razmirice i nesuglasice dovele su do niza svađa. Kako su svaki put uspevali da ih prevaziđu, činilo se da je reč samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupila posle četiri godine veze. Međutim, kako su se u poslednje vreme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živela sa njim i njegovim bratom Radetom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

Izvor dodaje kako su njih dvoje ostali u dobrim odnosima te da su se nakon prekida čak i nekoliko puta vidjeli.

– Saša je otišao da se potpuno opusti i odmori zbog toga je sa sobom poveo majku, a pridružio im se i Rade. Oni će u Aziji ostati dve nedelje, nakon čega se Saša vraća poslovnim obavezama – navodi izvor.

Vjerujemo kako će ova vijest oduševiti brojne djevojke, ali poznavajući Sašu, nećemo ga baš tako brzo vidjeti u zagrljaju neke druge.