Katarina Živković: Ne poznajem Ajkulu! Neko pokušava da me uništi i ocrni!

Izvor slike: Pulsonline

Nakon što je odjeknula vijest kako su Katarina Živković i Branislav Janković prekinuli vezu, ubrzo su osvanuli novinski natpisi o Katarininom viđanju s drugim dečkima.

Dnevni list ‘Alo!’ objavio je informaciju da je pjevačica već pronašla utjehu i to u zagraljaju kontroverznog biznismena Zorana Ajkovića, poznatijeg kao Ajkula.

– Kaća i Ajkula su se upoznali u diskoteci u Nišu, čiji je on vlasnik i od tada su bliski prijatelji. Međutim, vremenom su se među njima rodile simpatije i tek pre nekoliko meseci su počeli da se viđaju. Banetova i njena veza je bila krizi i Katarina je našla utehu kod Ajkule. On svakako važi za velikog šarmera, tako da nije čudno što je i pevačica tako brzo „pala“ na njega – rekao je izvor dnevnog lista.

Iako u početku nije željela komentirati medijska saznanja, Kaća je na Facebook profil objavila status:

– Veću laž u životu nisam pročitala. Spojiti me sa čovekom koga NE POZNAJEM, koga u životu VIDELA NISAM, za koga nikada nisam ČULA, napraviti od mene preljubnicu, najgoru, ovakvu, onakvu, jako pametno i lukavo osmišljeno od strane nekih… pritom ovo drugo što se piše takođe… sve vodi ka jednoj stvari.. a to je da taj neko tendeciozno pokušava da me uništi i ocrni, da od mene napravi nešto što nisam niti ću ikada biti… ali necćte uspeti jer ćete sve ovo što ste napisali morati da DOKAŽETE. Čak ni ovo vam neće uspeti da me porazite – jer upamtite VI koji plasirate ove gnusne laži – dobro uvek, ali uvek pobeđuje zlo, tako da niste ni krenuli a već ste izgubili. Jedno za šta moram da vam skinem kapu je za fenomenalno osmišljenu aferu sa ciljem pokopavanja Katarine ali Kaća se ne da tako lako pokopati.

Što je prava istina, za sada nije poznato, no vjerujemo kako se priča tu neće završiti i kako će vrlo brzo dobiti epilog.