KRIVO PUTOVANJE: Željko i Haris nisu došli jedan drugom na vjenčanje!

Izvor slike: Kurir

Ako su točne informacije koje je objavio dnevni list ‘Kurir’, nekadašnji veoma bliski prijatelji i suradnici, Haris Džinović i Željko Joksimović ponovno su se udaljili. Nakon pomirenja poslije prve veće nesuglasice između ova dva pjevača ponovno su zahladili odnosi, a navodno je svemu krivo putovanje.

Naime, ‘Kurir’ piše kako je Džinović zamjerio Željku što se on i Jovana nisu pojavili na njegovom i Melininom vjenčanju koje se 11. srpnja održalo na luksuznoj jahti u Dubrovniku, pa se ni on ni njegova supruga nisu pojavili na slavlju Joksimovića.

– Joksimovići nisu otišli na Harisovu i Melininu svadbu jer su imali isplaniran prvi zajednički odmor sa sinom Kostom i nisu hteli da ga prekidaju. Oni su u Ljutu kod Kotora otišli tri dana pre Džinovićeve svadbe, a iako ih je od mesta venčanja delilo samo 90 kilometara ili oko sat vožnje, Joksimovići se nisu pojavili. Harisu nije bilo pravo što je to tako ispalo, ali je ipak ljubazno zahvalio na čestitki i cveću koje su im poslali. Međutim, očigledno da je Džinović oprostio, ali ne i zaboravio, pa je uzvratio istom merom. Kad je dobio pozivnicu za Jovaninu i Željkovu svadbu, rekao je da on i Melina imaju obaveze u Kanu, te se nije ni pojavio. Oni ne znaju da li je to bila istina, ali odnosi su svakako zahladneli – rekao je sugovornik ‘Kurira’, dok je Haris izjavio kako su za vrijeme vjenčanja oni bili u Francuskoj, ali da su poziv dobili.