Maja Marijana: Slobodna sam i baš mi je super! Ako mi priđe neki muškarac, pucaću!

Prije godinu dana Maja Marijana bila je u centru medijskog zanimanja nakon što je otkrila kako ju je dugogodišnji životni partner – Mladen Šmakić pretukao. Tjednima se pratio život ovog para, a nakon što mu je Maja oprostila batine, Šmakić je ponovno iskalio svoj bijes. Ovoga puta na pjevačicinom prijatelju.

To je bila „kap koja je prelila čašu“ pa je Maja nedavno prekinula s Mladenom. Osim što više ne žive zajedno, prestali su i poslovno surađivati, ali su u korektnim odnosima budući da imaju dvije kćerke.

– Najvažnije je da sam slobodna i baš mi je super. Ja sam sigurna da je sada svima lepo – rekla je pjevačica u emisiji ‘Exkluziv’ te u šali dodala da će pucati ukoliko joj uskoro priđe neki muškarac.

Maja se ovih dana sprema za promociju nove pjesme ‘Činim nešto korisno za sebe’ čiji je autor Dejan Kostić. Osim toga, uskoro kreće i nova sezona emisije ‘Utorkom u 8’ na DM SAT televiziji gdje je Marijana bila voditeljica, a budući da se dobro snašla i u toj ulozi, gledatelji će je moći vidjeti i u ovoj sezoni.