Prekinuli Kaća i Bane!

Izvor slike: Petar Marković

Iako se još ljetos pisalo kako je veza Katarine Živković i Baneta Jankovića u krizi, njih dvoje su to demantirali, te novinarima kasnije nisu dali povoda za takve natpise. Ipak, od nedavno se počelo ponovno ”šuškati” o njihovom skorom prekidu, a to se prije nekoliko dana uistinu dogodilo.

Prema pisanju ‘Scandala’, Kaća i Bane su prekinuli četverogodišnju vezu, a sve je potvrdila i sama pjevačica putem SMS-a. Pjevačica je danas na Facebooku napisala:

– Oduvek sam isticala da poštujem svačiju intimu pa tako i svoju, isto tako očekujem i od vas da ispoštujete našu želju da se zaštitimo koliko toliko… “Iskrene ispovesti” nema – niti će je biti. Ni u snu. Ne želim da se od svega ovoga pravi nešto od čega sam uvek bežala (cirkus) što nama nikako ne priliči. Želim i da se ova medijska priča i zainteresovanost oko našeg emotivnog života završi sto pre…

Podsjećamo vas da su se Katarina i Bane upoznali 2010. godine u reality showu ‘Farma’. Kada je Kaća izašla kao pobjednik showa, oni su nastavili svoju vezu, a nedugo zatim počeli su i zajednički život. Živkovićeva je nedavno kupila stan, u koji su se zajedno trebali preseliti, ali do toga, po svemu sudeći, neće doći.