Razvode se Dajana i Žika!

Izvor slike: Mitar Mitrović

Došao je kraj još jednog braka estradnog para. Prema pisanju srpskih medija, pjevačica Dajana i producent Žika Jakšić više ne žive zajedno te bi za nekoliko dana trebali biti i službeno razvedeni.

– Ona je napustila dom na Bežanijskoj kosi i sada je kod svojih roditelja, gde je i odrasla. Sve svoje vreme posvetila je sinu Dušanu, koji ima pet godina – rekao je izvor dnevnih novina ‘Kurir’.

Da u njihovom braku ne cvjetaju ruže pisalo se još prije dvije godine, no par je tada natpise demantirao. U prilog tome da je braku definitivno došao kraj ide činjenica da je pjevačica na svom Instagram profilu promijenila prezime natrag u djevojačko te saopćenje za medije koje su zajedno poslali, a koje vam prenosimo u cijelosti.

– Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu, a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednički odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema… da je svako kriv za sebe, i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili. Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve ali, na žalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin će ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizilaze. Unapred zahvalni…