Cvija ”maznuo ribu” 50 Centu!

Izvor slike: Folk-Portal

Nakon kraće medijske pauze, mladi pjevač i kantautor Stefan Cvijović Cvija ekranizirao je svoju novu numeru ‘Gde si ti’ koja miksom različitih glazbenih stilova osvaja već na prvo slušanje, a čiji je autor mladi DJ MS (Marko Gluhaković).

cvija-maznuo-ribu-50-centu1

Video klip za koji je pjevač iskeširao više od 10 000 eura sniman je na nekoliko lokacija u Saint Louisu, a glavna uloga pripala je Kubanki Amandi Danielle koja se proslavila u spotovima repera 50 Centa i Fabolousa. Zanimljivo je da lijepa Amanda, bez obzira na ponuđenu visinu honorara, o svom sudjelovanju odlučuje tek ukoliko odluči da joj se pjesma ili izvođač sviđaju. Stoga nije teško zaključiti da je i Cviju stavila rame uz rame sa svjetskim zvijezdama.

– Prezadovoljan sam kako je publika reagovala na ovu numeru. Za samo par dana spot ima fantastičan broj pregleda na youtoubu, što je definitivno najbolji pokazatelj da li se to što radite dopada ljudima. Nažalost, bio sam sprečen da u datom periodu putujem, tako da sam svoje segmente snimio u staroj ciglani u Požarevcu, no to ne narušava lepotu spota, već mu daje neku drugačiju notu. – rekao je Cvija.

Inače, Cvijović se trenutno nalazi na turneji po Australiji koja će trajati dva tjedna, nakon koje se kratko zadržava u Srbiji, pa ponovno putuje na turneju, ali tada po Americi.