(FOTO) ČASTE FANOVE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Novi album Lexington benda!

Izvor slike: Promo

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, Lexington band, za koje se godinama vežu emocije i veliki hitovi, na Dan zaljubljenih iznenadili su svoju publiku novim albumom.

Pristup snimanju četvrtog studijskog albuma bio je na razini svjetskih izvođača. Izabrali su studio koji je najbolji na ovim prostorima i snimili u njemu veliki dio albuma koji nosi naziv ‘Noć pod zvijezdama‘. Studio RSL iz Novog Mesta (Slovenija) u kojem su između ostalog snimale velike zvijezde ex-yu scene, kao što su Gibboni, Zdravko Čolić, Parni Valjak i brojni drugi, doprinijeo je da grupa Lexington zvuči bolje nego ikad!

Master svih numera rađen je u Londonu, a za tekstove i muziku bili su zaduženi eminentni srpski autori poput Baneta Opačića, Aleka Aleksova, Jelene Trifunović, Dušana Alagića, Peđe Medenice, Marine Tucaković, Aleksandre Milutinović i mnogih drugih… Popularni bend je na ovom albumu po prvi put surađivao s Ognjenom Amidžićem i Reljom Popovićem. Svoj autorski pečat dao je i Miloš Vuksanović, gitarist grupe, na čak 3 pjesme, sa svojim kompozicijama!

Uz 15 novih pjesama, dečki su publici priredili još jedno iznenađenje. Uz novi CD ide i bonus DVD-a s njihovog beogradskog koncerta na Stadionu. Album ‘Noć pod zvijezdama’ može se kupiti u 5 Vulkan knjižara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, u periodu od 14 – 19.veljače.