(FOTO+VIDEO) Dado Polumenta voli dominantne žene!

Izvor slike: PR

O ljubavnom životu Dade Polumente godinama unazad zna se vrlo malo. Upravo iz tog razloga, brojni se pitaju da li upravo novom duetskom pjesmom ‘Dominantna‘, koju je Polumenta snimio sa Jalom, daje smjernice kakve žene voli.

– Numera se zove ‘Dominantna’, I priča o moći snažne žene, ali pored toga smatram da će se naslov vrlo brzo odnositi i na način na koji će pesma da izdominira ovdašnjom scenu. Spremite se za spektakl! Dado i ja smo ponosni na ovaj projekat i jedva čekamo narednu saradnju – izjavio je Jala, dok je Dado rekao:

fotovideo-dado-polumenta-voli-dominantne-zene1

– Zaista je bilo pravo uživanje raditi nešto novo i krajnje originalno. Sve je bilo na svom mestu, Sarajevo je prekrasan grad u koji uvijek rado dolazim, a pogotovo ovako lepim povodom. Producent Arnej i Jala su vrhunski i profesionalno odradili svoj posao i apsolutno sam siguran da će ova pesma i spot naći put do publike. Uvek sam se trudio da pratim trendove i da radim sa novim i aktuelnim izvođacima, a moj drug i brat Jasmin je upravo to. Bez neke lažne skromnosti mislim da smo napravili pun pogodak s ovom pesmom.

Pogledajte spot i poslušajte pjesmu!