(FOTO+VIDEO) I ONA JE U RAJOVIĆEVOM JATU: Mirna predstavila sexy spot za novu pjesmu ‘Urgentno’!

Izvor slike: Screenshot

Sve popularnija mlada pjevačica Mirna Košanin sinoć je u emisiji ‘Ami G Show’ predstavila novu pjesmu ‘Urgentno’ čiji su autori Goran Ratković Rale i Miladin Bogosavljević.

Pjesmu prati lepršav spot koji obiluje sexy scenama, a u nekoliko njih „pali“ su i strasni poljupci između Mirne Košanin i glavnog glumca, manekena Stefana Despota koji je inače državni prvak u kategoriji „man’s physique“.

fotovideo-i-ona-je-u-rajovicevom-jatu-mirna-predstavila-sexy-spot-za-novu-pjesmu-urgentno1

Spot je sniman na desetak lokacija u Hrvatskoj, a jedna od njih je hotel koji spada među najekskluzivnije i nalazi se u top pet hotela na svijetu. Također, jedan dio spota sniman je i na jahti čija vrijednost prelazi 3 000 000 eura.

Inače, Mirna Košanin je prva pjevačica Rajovićevog jata koja se izdvojila iz projekta ‘Kafanski fakultet’, a da Rajović polaže velike nade u njen album govori i podatak da su prije premijere novog singla sklopili ugovor te je Mirna od sada i službeno dio izdavačke kuće ‘BR:Enter Music’.

fotovideo-i-ona-je-u-rajovicevom-jatu-mirna-predstavila-sexy-spot-za-novu-pjesmu-urgentno2

Nakon pjesme ‘Urgentno’ koja je rađena namjenski za klubove, lijepa pjevačica uskoro će predstaviti baladu pod nazivom ‘Kameno srce’ za koju ovih dana kreće snimanje spota.