(FOTO+VIDEO) POVRATAK NAKON PETOGODIŠNJE PAUZE I POSTAVLJENJE NOVIH REKORDA: JK oduševila nastupima i novim pjesmama!

Izvor slike: grand.online

Da će finale showa ‘Zvezde Granda‘ sinoć biti najgledanija emisija na Balkanu bilo je moguće pretpostaviti, no kada je pop diva Jelena Karleuša najavila da će upravo tada premijerno izvesti nove pjesme, nitko više nije ni sumnjao u obaranje rekorda gledanosti.

Oko 22:30h, uslijedila je premijera numere ‘Bankina‘ koju je Karleuša snimila sa Acom Lukasom. Spektakularan nastup nalik onima koji se mogu vidjeti na dodjeli Billboardovih ili MTV nagrada, a koje izvode Rihanna, Nicki Minaj, Beyonce,… JK i Lukas imali su u ‘Grandovom’ studiju. Vatra, kiša, padanje sa visoke platforme,… činili su ovaj nastup.

Pola sata kasnije uslijedila je premijera pjesme ‘Ostavljam te‘ u kojoj gostuje bugarska zvijezda Azis. Zbog pjevačevih obaveza koje nije mogao odgoditi, numeru je na bini izvela samo Jelena uz pratnju plesača, dok su se Azisovi snimci pojavljivali na video wallu iza njih. Brzu i energičnu pjesmu pratio je zanimljiv styling pop dive što je s oduševljenjem dočekano od strane brojne publike.

Dokaz da su pjesme zaista odlične i da su scenski nastupi kakve je Karleuša priredila i te kako vrijedni pažnje, govori podatak da je video nastupa u samo 17 sati pregledan preko milijun puta. Samim tim, Jelena je oborila rekord dostizanja cifre od milijun pregleda za manje od 24 sata.

Kako stvari stoje, najpopularnija plavuša na Balkanu na listu pjesama sa milijunskim pregledima dodati će i pjesmu ‘Ostavljam te’ koja za sada broji preko 900 000 pregleda, video zapisi nastupa i jedne i druge pjesme nalaze se u top 3 najgledanija videa na YouTube-u u svim državama na Balkanu.

Ipak, čini se kako je ovo samo uvertira u ono što tek slijedi budući da je tim popularne pjevačice najavio kompletan album koji bi trebao biti predstavljen do kraja 2017. godine!