PRATI SVJETSKI TREND: Selma Bajrami na potpuno drugačiji način predstavila novu pjesmu!

Izvor slike: Dejan Milićević

U 2017. godini, Selma Bajrami predstavila je nekoliko singlova kojima je postigla veliki uspjeh. Iako bi možda brojne njezine kolege zbog toga publiku ostavili da čekaju, ova folkerica je za sam kraj godine svojim fanovima priredila još jedno iznenađenje.

Kako to obično biva, pjevači sa ovih prostora svoje pjesme zajedno sa spotom predstave na YouTube-u i tu se promocija uglavnom završava. Upravo je Selma jedna od rijetkih koja je odlučila svoj novi singl predstaviti na malo drugačiji način.

Naime, nova pjesma prije nekoliko dana pojavila se na svim svjetski popularnim download i streaming platformama poput Deezera, Spotifya, iTunesa, Google Playa, Amazona,… i drugih. Takav princip izdavanja muzike prakticiraju sve svjetske zvijezde pa se čini da je Bajrami prepoznala važnost i prednosti upravo takvog načina promocije i kako nam je sama otkrila – jako je zadovoljna rezultatima.

Numeru ‘Incidentno‘ radio je tim s kojim Selma dugo surađuje, a čine ga: Marko Drežnjak, Dragan Strelić i Damir Handanović, dok je kompletan grafički dizajn folkerica prepustila IJ Visual Identity ekipi.

Poslušajte pjesmu!