(VIDEO) BEZ NAJAVE: Milica Pavlović predstavila sve pjesme s albuma prvijenca!

Zasigurno jedna od najuspješnijih ‘Zvezdi Granda’ je pjevačica Milica Pavlović koja je odmah na audiciji privukla veliku pažnju. Njezina prva pjesma ‘Tango’ brzo ju je vinula prema vrhu, a svakom sljedećom numerom pomjerala je granice i nailazila na pozitivne reakcije.

Milica je danas predstavila nešto što nitko od nje nije očekivao. Naime, ona je proteklih nekoliko mjeseci radila na novom albumu koji uskoro izlazi u prodaji „pod etiketom“ ‘Grand’ produkcije. Album prvijenac seksipilne pjevačica nositi će naziv ‘Govor tela’, a na CD-u su radili vrhunski autori poput Filipa Miletića i Miloša Roganovića, Divne i Bojana Vasića, no i neki manje poznati kompozitori i tekstopisci poput Nemanje Antonića, koji su pokazali svoj talent. Na albumu s devet pjesama naći će se četri nove , te pet starih numera koje su već postale veliki hitovi.

Upravo ono što da je Pavlovićka danas napravila šokiralo je, a ujedno i oduševilo sve njezine obožavatelje. Pjevačica je bez ikakve najave objavila četri spota za nove pjesme koje će se naći na CD-u ‘Govor tela’. Za režiju spota zadužila je Aleksandra Kerekeša Kekija i Visual Infinity video produkciju koja je svoj dio posla odradila veoma profesionalno, a kao ishod toga su spotovi koji podsjećaju na one svjetskih zvijezdi.

U želji da saznamo sve o pripremanju albuma, razlogu puštanja svih pjesama bez najave,… pozvali smo Milicu koja nam je kratko rekla:

– Ne želim da dajem izjave. Sada pesme govore same za sebe.

Pogledajte što je to ova mlada pjevačica spremala prethodnih mjeseci, a svoje dojmove nam ostavite u komentarima!