(VIDEO) HELIKOPTER, VILA S BAZENOM,… Ana Kokić oduševila spotom za novu pjesmu ‘Damelo’!

Izvor slike: Dušan Petrović

Pjesma ‘Idemo na sve‘ obilježila je 2012. godinu kada ju je Ana Kokić predstavila. Na spomenutoj numeri, Kokićeva je surađivala s Rumunjskim kompozitorom Costijem, a budući da se ta suradnja pokazala kao izuzetno uspješna, zanosna pjevačica odlučila je ponovno angažirati kompozitora koji joj je ovoga puta napravio numeru ‘Damelo‘, a za koju je tekst napisala Marina Tucaković.

video-helikopter-vila-s-bazenom-ana-kokic-odusevila-spotom-za-novu-pjesmu-damelo1

foto: Dušan Petrović

Prije nešto više od mjesec dana, Kokićeva je sa još trojicom suradnika: asistentom, fotografom i režiserom otputovala u Tursku gdje je snimila visokobudžetni spot za ovu ljetnu numeru. Kako saznajemo, plavokosa pjevačica nije žalila novac te se potrudila da se cijela ekipa osjeća fantastično. Business klasa u avionu, luksuzan hotel, privatna plaža, helikopter,… samo su neke od stvari za koje je Ana iskeširala veliku sumu novaca kako bi sve bilo kako je zamislila, ali i kako bi ispoštovala suradnike.

Trud i ulaganje potpuno su opravdani ako je suditi po prvim reakcijama na numeru i spot, a mi samo možemo čestitati Ani i poželjeti joj sreću s novim singlom!