(VIDEO) Milan i Boban “podijelili” djevojku!

Izvor slike: Screenshot

Mladi pjevač Milan Stanković sinoć je predstavio pjesmu pod nazivom ‘Ego‘, u kojoj se, kao gosti pojavljuju Jala Brat i Buba Corelli, ujedno i autori numere. Potpuno drugačiju pjesmu od svih koje je Stanković do sada snimio, režirala je ekipa ‘Mist enterprises’ i ‘Toxic Entertainment’ produkcije.

– Godinama me prati priča da je ego jedna od mojih najvećih mana, sa čim se ja ne bih u potpunosti složio, ali pošto smo ga sada pretočili u pesmu, nadam se da će postati moja prednost – rekao je Milan o svom novom singlu te otkrio da će dvojac s kojim je surađivao na ovoj numeri, biti autori i pjesama na albumu koji je u pripremi.

Osim Milana, premijeru nove pjesme sinoć je imao Boban Rajović čiji spot privlači veliku pažnju. Provokativan naziv pjesme ‘Polu pijan, polu go‘ prati zanimljiv spot u kojem je Rajović upotrijebio takozvanu “virtualnu stvarnost”.

Ono što je posebno zanimljivo i razlog je zbog čega su se Milan i Boban našli u istom članku je djevojka koja se pojavljuje u oba spota. Riječ je o seksipilnoj crni Eleonori Predin, iz Novog Sada. Dok je sa Stankovićem razmjenjivala nježnosti, sa njegovim starijim kolegom nije bila prisna.