(VIDEO) Rajović u novom spotu predstavljen kao kriminalac!

Izvor slike: Screenshot

Boban Rajović je sinoć predstavio još jedan spot. Radi se o spotu za pjesmu ‘Baraba’ koju je Rajović publici predstavio prije skoro godinu dana, a čiji su autori Stefan Djurić Rasta i Slobodan Veljković Coby.

– Iskreno, već sam bio i odustao od ideje da snimam spot za pjesmu Baraba jer trenutno radim na dvije nove pjesme i dva spota ali kad sam pročitao scenario jednostavno nisam mogao odoljeti. Kompletna priča odvija se u Londonu a sve se u potpunosti uklapa u tematiku pjesme tako da vjerujem da će se ljudima svidjeti – kaže Rajović.

Spot je sniman u Londonu a za kompletnu priču zaslužna je vrhunska ekipa ‘LV produkcije’ na čelu s Lazarom Vukovićem. Kao što smo već pisali, u spotu se pojavljuju „opasni dečki“ s londonskih ulica kao i nekoliko londonskih policajaca.

video-rajovic-u-novom-spotu-predstavljen-kao-kriminalac1

Inače, pjevač je u spotu predstavljen kao kriminalac, član balkanske auto mafije za kojim je raspisana međunarodna tjeralica. On se u kasne noćne sate dok njegova ”djevojka” spava, iskrada iz kuće kako bi osigurao tražene automobile za svoje ”klijente”. Na kraju mu britanska policija postavlja zamku te ga uhićuje.

Pogledajte kako se Boban snašao u ulozi „barabe“!