(FOTO) GALA ZABAVA U SREBRENIKU: Predstavljena nova medijska grupa ‘Primat Plus’!

U ponedjeljak 23. siječnja u Srebreniku je održana promocija medijske grupe ‘Primat Plus‘ u sklopu kojeg je novi televizijski kanal ‘TataBrada‘, radio ‘Studio D‘ i ‘Cityplay‘ gradski display.

Inače, radio ‘Studio D’ koji ove godine slavi 20. godina rada, godinama je na vrhu liste najslušanijih radio stanica u zoni svog servisa. Kako u šali kažu zaposlenici ove grupe kažu: – Televizija je, ustvari, radio koji je uspio u životu, tako je logičan slijed bio pokretanje TV-a, pomalo neobičnog imena ‘TataBrada’.

– Vizionar i prvi čovjek naše grupacije zna zašto baš TATA BRADA, a ja mislim da se iza ovog imena krije vrlo značajna simbolika: TATA – to je kao, znate ono kad je neko najbolji u svom poslu, za njega kažu on je TATA mata, dok BRADA – simbolizira ozbiljnost. Znamo da su čak i svi veliki filozofi imali brade, tako da smo mi na samom startu ove naše priče sebi uzeli u zadatak da vas ozbiljno DOBRO ZABAVIMO!- kaže PR grupe ‘Primat Plus’, Azra Muminović, dok se urednik programa, Dejan Djedović osvrnuo na programski sadržaj televizije:

– Zanimljivi ljudi, neobični događaji i priče sa margine će dobiti medijsku pažnju koju zaslužuju, bez obzira na političku, vjersku, etničku ili bilo koju drugu različitost ili polarizaciju. TATA BRADA dolazi u vaše domove sa novim pričama, drugačije ispričanim.

Azra Muminović – PR

U želji da proslave počeka rada, organiziran je domjenak su prisustvovali brojni poslovni partneri spomenute medijske kuće. Gosti su se okupili u prostorijama televizije, nakon čega su se uputili u klub ‘Trokadero‘ gdje je organiziran koktel party uz muziku uživo.

Ovom događaju je prisustvovao i prvi čovjek Općine Srebrenik, načelnik Nihad Omerović, koji se kratko obratio prisutnima, čestitao domaćinu na novom poslovnom izazovu i poželio sreću u daljnjem radu, naglasivši da u njihov uspjeh uopće ne sumnja, s obzirom da je vode mladi, kreativni ljudi koji su se već dokazali u ovom poslu.

lijevo – Dejan Djedović, u sredini – vlasnik ‘Primat plus’ grupe – Edis Džanić

Svoje oduševljenje širenjem grupe ‘Primat Plus’ nije krio ni mladi pjevač Dino Bonvivan rekavši: – Mene je radio STUDIO D uvijek podržavao i svaki njihov uspjeh doživljavam kao svoj vlastiti. Što se tiče imena televizije ja sam oduševljen! Tako je originalno, drugačije i mislim da će napraviti odličan posao.

Zanimljiv program priredili su mladići i djevojke iz udruge ‘Sevdah koncept‘ koji su svojim interpretacijama sevdalinki oduševili goste, a popularni tuzlanski bend ‘Full House‘ dodatno je podigao atmosferu pop rock hitovima.