(FOTO) Lukas predstavio svoj brend!

Izvor slike: Telegraf.rs

U beogradskom klubu ‘XY’ sinoć je održana mini revija i promocija majici koje je dizajnirao Aca Lukas. Kako bi njegovi fanovi imali u svojoj kolekciji nešto što je njegovih ruku djelo, te nosi njegov potpis, Aca i njegova supruga Sonja su došli na ideju da to budu majice.

foto-lukas-predstavio-svoj-brend2

– Majice su napravljene po uzoru na ono što ja privatno volim da nosim. Sonja je osmislila ceo dizajn, ja ne znam to da radim. Bio sam tu samo da dam neku sugestiju. Imam puno vremena, puno ideja i lepa je stvar kada možeš ime da staviš na nešto što si osmislio i da ostaviš svoj lični pečat – rekao je Lukas za portal ‘Telegraf’ i dodao:

– Ove majice su komercijalne, mogu se kupiti. Prodaju se onlajn na mom sajtu. Jedan deo prihoda od prodaje majica ići će u humanitarne svrhe – rekao je Lukas uz napomemenu da će taj deo novca biti doniran školama, kao i nezbrinutoj i bolesnoj deci.

foto-lukas-predstavio-svoj-brend1

Pjevaču su podršku došle pružiti i brojne kolege i prijatelji među kojima su bili Žika i Dajana Jakšić, Milan Mitrović, Marina Visković, Ivana Pavković,…

foto-lukas-predstavio-svoj-brend3

foto: Telegraf