(FOTO) ODLAZITE USPOMENE: Dušan Đuričić predstavio svoj prvi album!

Izvor slike: PR

Ukoliko ste gledajući film ili seriju ‘Šešir profesora Koste Vujića‘ pomislili da mladi glumac Miloš Biković ima anđeoski glas dok pjeva serenadu ‘Bila jednom ruža jedna‘ – grdno ste se prevarili! Numeru koju je napisao i skladao Željko Joksimović nije otpjevao Biković nego pjevač Dušan Đuričić koji je prije nekoliko dana predstavio svoj prvi album pod nazivom ‘Odlazite uspomene‘ u izdanju ‘City Recordsa‘.

S obzirom da je on dugogodišnji suradnik brojnih estradnih zvijezdi, ni ne čudi što je restoran u kojem je zabava bila organizirana, bio prepun. Među prvima stigli su Đuričićevi najbliži suradnici koji su radili na ovom albumu, Dragan Brajović Braja, Endži Mavrić i Blizanci. Mina Kostić je došla ruku pod ruku s Ruletom, dok su Saši Matiću društvo radile supruga, ali i Marina Tadić.

foto-odlazite-uspomene-dusan-duricic-predstavio-svoj-prvi-album3 foto-odlazite-uspomene-dusan-duricic-predstavio-svoj-prvi-album2

foto-odlazite-uspomene-dusan-duricic-predstavio-svoj-prvi-album4

Za službeni dio programa se pobrinula ‘Pinkova’ voditeljica Marija Lazić, a u ukusnim kanapeima i skupom vinu te noći uživali su i Sale Tropiko, Jovana Tipšin, Goran Vukošić i još mnogi drugi. Dušan je bio toliko ometen tremom i uzbuđenjem što nakon petnaestogodišnjeg iskustva objavljuje album prvijenac, pa je sasvim zaboravio na tortu koju je poslužio na samom kraju večeri, kada su se gotovo svi razišli.

foto-odlazite-uspomene-dusan-duricic-predstavio-svoj-prvi-album1