(FOTO) Oskar i ruže za Bobana Rajovića!

Boban Rajović se u dosadašnjoj karijeri „okitio“ brojnim nagradama i priznanjima. U niz nagrada za albume godine, pjevača godine, najbolji spot,… Rajović će uvrstiti i jedno pomalo neobično priznanje. Priznanje za najboljeg glumca među pjevačima!

Naime, Rajović se uz glumačku ekipu filma ‘Mali Budo’ u utorak, na opće oduševljenje mnogih, pojavio na zagrebačkoj premijeri ove odlične komedije koja već obara rekorde gledanosti širom regije. Iako je premijera bila rezervirana samo za poznate osobe Hrvatske, nekolicina Rajovićevih fanova uspjela je osigurati karte za premijeru.

foto-oskar-i-ruze-za-bobana-rajovica1

Prije, ali i nakon filma fanovi su Bobana obasipali komplimentima ali i poklonima, a najzanimljiviji među njima svakako je bio kipić na kojem je ugravirano: Najboljem pjevaču i glumcu Bobanu Rajoviću… Također pjevača su fanovi „zatrpali“ cvijećem i ostalim sitnicama, a sve to zapalo je za oko i glumcu Petru Strugaru koj je u šali prokomentirao kako je pjevač pokupio sve poklone, a on nije dobio ništa, nakon čega je jedna od djevojaka uzela ružu koju je već bila poklonila Rajoviću te je predala Strugaru: – Evo da ne budeš tužan što nisi ništa dobio a i zaslužio si. Super si odglumio, sve su drugo penali – rekla je djevojka aludirajući na rečenicu koju Strugar najčešće izgovara u filmu.

– Prijatno sam iznenađen onim što su mi moji dragi fanovi priredili večeras. Hvala vam od srca i neka se moje kolege ne ljute ali ja definitivno imam najbolje i najvjernije fanove na svijetu! – napisao je Rajović na svojoj Facebook stranici.

foto-oskar-i-ruze-za-bobana-rajovica2