(FOTO+VIDEO) IMA SE, MOŽE SE: Za 300 ljudi, Dado iskeširao 20 000 eura!

Izvor slike: PR

Spektakularnom zabavom u klubu na krovu jedne zgrade u centru Novog Sada, Dado Polumenta je uz svoje najbliže prijatelje, suradnike i medije promovirao dva nova spota koja nose nazive ‘Ovisan sam o tebi‘ i ‘Za tebe uvjek biću tu‘.

fotovideo-ima-se-moze-se-za-300-ljudi-dado-iskesirao-20-000-eura1

Da su u pitanju dva potencijalna velika ljetna hita dalo se zaključiti po tome što su nakon nekoliko slušanja svi prisutni pjevušili poneseni dobrom atmosferom i sjajnim koktelima.

– Ove dve numere, kao uostalom i sve drugo u svom životu posvećujem – ljubavi! Uvek sam kroz život išao srcem, bez kalkulacija i znam da je upravo to ono što moja publika iznova i iznova prepoznaje, podržava me i daje mi snagu za nove uspehe – rekao je Dado, a nakon kraćeg govora zahvalnosti, gledajući u draga lica prisutnih oči su mu zasuzile.

fotovideo-ima-se-moze-se-za-300-ljudi-dado-iskesirao-20-000-eura2

Netom nakon svega toga, uslijedio je vatromet koji je Polumentu stajao pravo malo bogatstvo. Šuška se kako je pjevač za organizaciju zabave potrošio oko dvadeset tisuća eura. Za razliku od drugih estradnih promocija, gosti su na ovoj mogli uživati u performansu sexy plesačica, žonglera, klaunova na štulama, ali i vatrenim topovima koji su bili povezani s taktovima novih numera koje premijerno možete poslušati na našem portalu.