(FOTO) Cvija u strahu od otrovnih pčela i paukova!

Izvor slike: Folk-Portal

Protekla dva tjedna, Stefan Cvijović Cvija je gotovo svake večeri punio diskoteke širom Australije. Značajno je reći da je on prvi od pjevača mlađe generacije i tog glazbenog žanra koji se odvažio na veliku turneju u „zemlji klokana“.

foto-cvija-u-strahu-od-otrovnih-pcela-i-paukova1

S obzirom na to da su mu koncerti bili rasprodani tjednima unaprijed, mladi kantautor ima dovoljno razloga za slavlje. Posebno je oduševljen bio nakon nastupa u ‘Hard rock Caffe-u’, jer je više od sto ljudi ostalo ispred kluba.

– Polaskan sam i fasciniran energijom publike koju su mi slali bukvalno prilikom svakog nastupa. Zemlja je prelepa, more, plaže, vegetacija… Iskoristio sam priliku da snimim i kadrove za novi spot, ali i da se u pauzi između nastupa dobro odmorim i napunim baterije. Naravno, podrazumeva se da sam svaki slobodan trenutak koristio za obilazak znamenitosti, ali sam i „apsolvirao“ biologiju Australije. Naime veća je smrtnost i opasnost od izvesnih vrsta pauka i otrovnih pčele nego od ajkula, tako da provodim više vremena u vodi nego na suvom! – kroz smijeh je rekao Cvija koji se ovih dana vraća u Srbiju odakle vrlo brzo odlazi na turneju po Americi.

foto-cvija-u-strahu-od-otrovnih-pcela-i-paukova3 foto-cvija-u-strahu-od-otrovnih-pcela-i-paukova4