Ivana Selakov s dečkom zarobljena u Abu Dabiju!

Izvor slike: Facebook

Pjevačica Ivana Selakov i njezin dečko Predrag Mirković obožavaju odmarati u Aziji i kada god imaju prilike, otputuju na neku egzotičnu destinaciju kako bi napunili baterije. Ovih dana, odlučili su se otputovati u Singapur. Spremivši kofere, zaputili su se prema beogradskom aerodromu odakle su poletjeli za Abu Dabij. Međutim, prije samog slijetanja na aerodrom, nastali su problemi.

– Zbog kašnjenja aviona, morali smo da kružimo iznad aerodroma jer je avion izgubio dozvolu za sletanje. Kako je kruženje trajalo jako dugo, nestali smo bez goriva i krenuli smo do Omana gde smo čekali oko tri sata. Kad smo napokon sleteli u Abu Dabij, ponovno smo bili u problemu jer smo propustili jedini let za Singapur. Trenutno smo na aerodromu gde smo proveli više od 24 časa. Nakon toga (nadam se) polećemo, presedamo i konačno letimo u Singapur. – rekla nam je umorna Ivana.

Pjevačica dodaje i da pokušava ne misliti o svemu i da razmišlja samo o onome što je čeka kada konačno slete, a to je – pravi odmor. Sretno!